Connect with us

Hír

A Chiefs szélső pass rushert faragna Chris Jonesból

Chris Jones Aaron Donald után talán a liga legjobb belső védőfalembere, az elmúlt három évben a kisebb-nagyobb sérülései ellenére 198-szor generált nyomást és 33 sacket szerzett a PFF adatai alapján. A Chiefs ugyanakkor nem akarja a védőfal közepére limitálni a klasszis védőt, ki szeretné próbálni a szélen is.

“Lenyűgöző az, amit a védőfal belsejében csinál, ezt mindenki tudja. Remélhetőleg előnyt tudunk kovácsolni a kvalitásaiból a szélen is. Nem egyszerű egy poszton helytállni, főleg mentálisan nehéz, de Chrisnek ez nem akadály. A szélen is szerepet fog kapni és amikor szükséges, akkor visszamozgatjuk belülre”

– mondta a csapat DC-je, Steve Spagnuolo az ESPN-nek.

A csapat szélső pass rusherekből nagyon nem áll jól, hiába van ott a keretben az évi 20,8 millió dollárt kereső Frank Clark. A Seahawks korábbi második körös játékosa az elmúlt két évben 91 nyomást és 14 sacket szerzett, a PFF-nél egyszer sem fért be a top 50 legjobb pass rusher közé sem.

Jones tavaly 273 snapet töltött a védőfal szélén, ami annyira azért nem kevés, de Spagnuolo mondatai alapján ez a szám nőni fog idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!