Connect with us

Hír

Meyers lehet a WR1 New Englandben, Harry a keretben maradásért küzd

A Patriots idén betárazott skill playerekből, de az még érdekes kérdés, hogy pontosan hogyan is fog kinézni a New England-iek elkapósora. Andrew Callahan a Boston Heraldtól próbált erre választ adni a minicampet felvezető cikkében.

Azt írja, hogy az idén szerződtetett duónak, Nelson Agholornak és Kendrick Bourne-nak még el kell sajátítania a playbookot, amiről mindenki tudja, hogy a Patriotsnál elég nehéz egy WR-nek a sok opciós játék miatt. Épp ezért nem lenne meglepő, ha a 2019-es draftolatlan Jakobi Meyers lenne a csapat első számú elkapója. Persze ez abban a tekintetben sem furcsa, hogy Meyers tavaly is kiválóan játszott és vezette a csapatot targetekben, elkapásokban és yardokban is. Ezt idén akár meg is ismételheti, legalábbis a WR-ek között, hiszen Agholor és Bourne sem az a szupersztár, aki mindenképp veszélyeztetné a helyét a kezdőben.

Rajtuk kívül érdemes szót ejteni N’Keal Harryről, a 2019-es első körös választottról, aki Callahan szerint a keretben maradásért küzdhet két másodéves draftolatlan elkapóval, Isaiah Zuberrel és Kristian Wilkersonnal. Harry borzasztó profi karriert tudhat eddig magáénak, két év alatt mindössze 45 elkapást regisztrált, ami külön tragikus annak fényében, hogy Bill Belichick olyan elkapók előtt draftolta, mint AJ Brown, Deebo Samuel vagy DK Metcalf. Harryvel kapcsolatban felmerültek trade pletykák tavasszal, de nem materializálódott semmi egyelőre. Vajon már idén lemond róla a Patriots?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!