Connect with us

Hír

Meyers lehet a WR1 New Englandben, Harry a keretben maradásért küzd

A Patriots idén betárazott skill playerekből, de az még érdekes kérdés, hogy pontosan hogyan is fog kinézni a New England-iek elkapósora. Andrew Callahan a Boston Heraldtól próbált erre választ adni a minicampet felvezető cikkében.

Azt írja, hogy az idén szerződtetett duónak, Nelson Agholornak és Kendrick Bourne-nak még el kell sajátítania a playbookot, amiről mindenki tudja, hogy a Patriotsnál elég nehéz egy WR-nek a sok opciós játék miatt. Épp ezért nem lenne meglepő, ha a 2019-es draftolatlan Jakobi Meyers lenne a csapat első számú elkapója. Persze ez abban a tekintetben sem furcsa, hogy Meyers tavaly is kiválóan játszott és vezette a csapatot targetekben, elkapásokban és yardokban is. Ezt idén akár meg is ismételheti, legalábbis a WR-ek között, hiszen Agholor és Bourne sem az a szupersztár, aki mindenképp veszélyeztetné a helyét a kezdőben.

Rajtuk kívül érdemes szót ejteni N’Keal Harryről, a 2019-es első körös választottról, aki Callahan szerint a keretben maradásért küzdhet két másodéves draftolatlan elkapóval, Isaiah Zuberrel és Kristian Wilkersonnal. Harry borzasztó profi karriert tudhat eddig magáénak, két év alatt mindössze 45 elkapást regisztrált, ami külön tragikus annak fényében, hogy Bill Belichick olyan elkapók előtt draftolta, mint AJ Brown, Deebo Samuel vagy DK Metcalf. Harryvel kapcsolatban felmerültek trade pletykák tavasszal, de nem materializálódott semmi egyelőre. Vajon már idén lemond róla a Patriots?

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-06-15 21:47

miami edzésén közben tua úgy szórta az inteket mint ahogy peterman szokta, sikerült is összehoznia 5-t
vicces lesz jövőre a drafton, a 15. hely környékén megfürödve állni használható qb nélkül

katonadani
Reply to  Fontos_Vidra
2021-06-16 06:34

mahomes is szórta az inteket annó, ez nem jelent semmit :) erre van a holtszezon, hogy próbálgassák a határokat a srácok. el is mondták amúgy, hogy direkt agresszívak voltak a tegnapi edzésen, erőltették a hosszú labdákat kis területekre

d zoli
d zoli
Reply to  Fontos_Vidra
2021-06-16 04:39

End is nigh. Whahah!! Prepare for doomsda…. Practice you say? Practice? Aww. Shit.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2021-06-15 09:16

Mondjuk Harry elég sokat hozzátett a Féreg kenyértöréséhez,szóval már csak azért is kibasznám.

d zoli
d zoli
Reply to  Bélabá a csótány
2021-06-15 10:53

Szép remények voltak pedig. Én furálltam, hogy Tibi egy idő után feléje sem nézett. Alighanem igaza volt.

csak ezt ne
csak ezt ne
2021-06-15 08:11

Ide valójában kellene még valaki, jó eséllyel kukázunk (cserélünk) még egy (két) veteránt is. Harry szerintem reménytelen, Meyers nem rossz, de talán nem egy wr1 kaliber. Az Julio lehetett volna. Most így nem is lesz, de egy meglehetős sor azért még kialakulhat.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  csak ezt ne
2021-06-15 08:44

Amíg QB fronton legalább a következő pár szezonra nem dőlnek el a dolgok, addig szerintem nem fognak WR1-ért cserélni.
Talán, ha Newton elkáprásztat mindenkit szeptember/október elején, cserélhetnek WR1-ért a trade deadline előtt. De ha CN idén sem villant, akkor kicsi az esély, hogy egyből bedobják Jones-t, akivel egyből szárnyalni is fog a csapat pár hónap betanulás után A playbook tanulás/személyre szabás + időzítések összecsiszolálsa egyszerűen nagyon sok ismétlést igényel, ami nem megspórolható, ellenben jó sok idő.

csak ezt ne
csak ezt ne
Reply to  conspiracy theory
2021-06-16 04:49

Ez bizony így lehet a QB kérdéssel kapcsolatban. Mondjuk CN elkápráztatása miatt nem aggódnék. Az, hogy egy kezdő mikor áll be és mit nyújt teljesen egyedi.

A csiszolásra a legjobb és sok tekintetben egyetlen igazi lehetőség a meccsek maguk. Vagy saját szervezésű minicampek, mert a csapat edzések erre elég kevés lehetőséget adnak. A híradások szerint 20-at se dobnak ezeken “meccs körülmények” között. Egy meccsen ugye akár sokkal többet, és élesben.

Az első évben is volt aki nagyon jó volt. Big Ben, RGIII, Wilson, Prescott, Watson ugrik be, vagy legutóbb Herbert. Szerintem teljesen egyéni, kit mikor lehet és kell bedobni.

Az viszont teljesen igaz, hogy amíg nincs meg a franchise QB, addig kár túlságosan fényezni a WR sort.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  csak ezt ne
2021-06-16 06:08

Állítólag a Minicamp mindkét napján Jones szerepelt jobban, ami biztató így alig másfél hónapnyi gyakorlás után.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x