Connect with us

Hír

Julio Jones után most Stephon Gilmore-t próbálja LA-be csábítani Jalen Ramsey

A Rams idén megszerezte Matt Staffordot két első és egy harmadik körös pickért cserébe a Lionstől, ezzel papíron előlépve a Super Bowl egyik favoritjává. A csapatnak ugyanakkor emiatt nemcsak draft tőkéből lett kevés, de pénzügyileg sem áll a legjobban, ennek ellenére Jalen Ramsey minden kicsit is bizonytalan helyzetű sztárt LA-be hozna.

A kiváló corner korábban Julio Jonest szerette volna minden áron a Ramsbe hozni, majd miután az elkapó a Titansbe került, Twitteren fejezte ki a bánatát, mely szerint nem érti, hogy a csapat miért nem volt versenyben a WR-ért. Most Stephon Gilmore esetleges holdoutjáról/cseréjéről szólnak a hírek, Ramsey pedig megint GM üzemmódba kapcsolt és Twitteren érdeklődött a Pats cornerénél, hogy nincs-e kedve Los Angelesbe jönni és gyűrűt nyerni.

A Rams CB-sorára ráférne a mélyítés és Gilmore bizonyosan javítana a védelmen, de nem olyan égető egy sztárcorner megszerzése (ahogy egyébként Jonesé sem volt az). Pláne nem úgy, hogy még egy új szerződést is szeretne magának, amire nem nagyon van keret hosszú távon, de még az idei 7-8 millió dolláros fizetése sem férne be a plafon alá. Ha már minden áron GM-et játszik, inkább egy LB-t vagy egy safetyt kellene LA-be csábítania.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2021-06-15 21:24

Bradyt kellet volna tavaly…

d zoli
d zoli
Reply to  Fetyke
2021-06-16 08:54

Denverke és indyke most szomorú lenne ha tudnának olvasni.

ThySoul
ThySoul
2021-06-15 13:57

Fogyatékos

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  ThySoul
2021-06-15 19:52

Nincs ezzel baj, hogy a médiában GM-et játszik. Na mondjuk annak persze utána nézhetett volna, hogy Gilmore már nyert gyűrűt és gyűrű nélkül hívogatni másokat elég megmosolyogtató. :)

d zoli
d zoli
Reply to  JackEasterby
2021-06-15 20:25

:)

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x