Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – AFC East

Az AFC East csoportjában jelentős átalakulások mehetnek végbe, amit a csapatok leggyengébb láncszemei határozhatnak meg igazán. Amelyik gárda a legjobban el tudja rejteni a legnagyobb kérdőjeleit, az nagy lépést tehet az idei évben.

New England Patriots

A leggyengébb láncszem: Irányító poszt

Tom Brady távozása sejtettük, hogy megrengeti a csapatot, de ez többek között azért is történhetett meg, mert nem hogy egy közepes irányítójáték nem maradt utána, hanem egyenesen gyenge lett a poszt. Cam Newton az év elején még főleg a lábainak is köszönhetően ideig-óráig tudta palástolni a hiányosságait, de betegsége után már katasztrofálisan tért vissza. Az egyik legkevésbé pontos irányító volt a ligában, aki nem tudott vigyázni a labdára se. Nyolc touchdown átadása mellé jutott tíz interception és négy fumble is (amik rendszerint a legrosszabbkor érkeztek), pedig nem kértek sokat tőle a 7.2 yardos átlagos passzmélységgel. Különösen nyomás alatt volt botrányos, ekkor a passzainak a fele rossz helyre szállt és interceptionjeinek az 50%-a ekkor született.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!