Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – AFC West

Újraélesztjük egy régebbi sorozatunkat, méghozzá azt, amelyben minden csapat leggyengébb láncszemét keressük. Szokták ugyanis mondani, hogy minden csapat annyira erős, amennyire a leggyengébb pontja. Ha ez minden esetben nem is teljesen igaz, vannak esetek, ahol jól tudunk következtetni a csapatok erősségére a leggyengébb pontjukból. Kezdjük tehát az AFC Westtel!

Denver Broncos

A leggyengébb láncszem: Drew Lock

Könnyű helyzetben vagyok a Broncosszal, mert égbekiáltó, hogy miért nem tudott/tud előre lépni a gárda. Lock tavaly nem az egyik, hanem konkrétan a leggyengébb kezdő irányító volt a ligában, így pedig nagyon nehéz playoffért harcolni. Nem csak pontatlan volt, de nem tudott vigyázni a labdára sem. Meccsenként átlagban majdnem két turnover worthy (azaz labdaeladást ígérő) passza volt a ProFootballFocus szerint, ami szintén a liga aljába elegendő.

Miben lehet bizakodni?

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!