Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – NFC North

Az NFC North-szal folytatjuk A leggyengébb láncszem sorozatunkat. A csoport tavaly két csapatot adott a rájátszásnak, az egyik ráadásul az NFC döntőjéig menetelt, ennek ellenére hegyomlásnyi Achilles-sarkakat találunk mindenhol. Könnyen lehet, hogy az NFC North lesz a liga egyik leggyengébb csoportja. 

Chicago Bears

A leggyengébb láncszem: Matt Nagy

Nagy támadó mesterelmeként érkezett Chicagóba, és bár kétszer is rájátszásba juttatta a csapatot, pont nem az offense-nek köszönhetően. Természetesen ezt lehetett Mitch Trubiskyre fogni, de Nick Folesszal sem váltotta meg a világot, viszont legalább belátta a csapat, hogy középszernél is gyengébb irányítókkal nem juthat messzire. Így Nagyék első köröket feladva draftolták a nagyon tehetséges Justin Fieldset az idei drafton, de a főedző mégis szilárdan kitart az idén teljesen garantált szerződést kapó Andy Dalton mellett.

A legutóbb kijelentette: hacsak nem sérül meg a vörös hajú QB, akkor kizárt, hogy Fields elvegye tőle a kezdő posztot, meg különben is az Alex Smith-Patrick Mahomes módszer a követendő példa. Ha Dalton legalább fele olyan jó lenne, mint Smith, akkor ez érthető lehetne, de nem ez a helyzet és Nagy sem egy Andy Reid, így nem nagyon látni, miért lenne vele akár csak rájátszás esélyes a csapat.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!