Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – AFC North

Nem a legszerencsésebb feladat egy olyan csoportban keresni a leggyengébb láncszemeket, ahol három csapat is 10 győzelmet szerzett tavaly, de természetesen tökéletes franchise nincs, így itt is találhattunk javítanivalót.

Baltimore Ravens

A leggyengébb láncszem: a komplett linebacker sor

Magyarországon úgy nőtt fel a Ravens drukkerek 95%-a, hogy Ray Lewis és Terrell Suggs volt az akkor még sokkal jobban a sémákhoz ragaszkodó linebacker sor két vezére. Ezek a szurkolók most könnyes szemmel néznek rá a depth chartra. Patrick Queenbe nagy élvezettel törölnek taknyot az emberek (nem jogtalanul, teszem hozzá), de még mindig az ő playmaker képességei azok, amik a leginkább kiemelhetők a (papíron) négyesből. LJ Fort sosem volt kiemelkedő belső linebacker, és hogy Malik Harrison nem tudta kiszorítani tavaly, az elég aggasztó előjel – talán idén.

Ha pedig a szélső linebackerekre evezünk, akkor a korrekt, de nem kiemelkedő Tyus Bowsert, az öreg Pernell McPheet, és a college produktumát NFL-ben meg sem közelítő Jaylon Fergusont találjuk, nem nyaltuk meg a tíz ujjunkat na. Jayson Odafe Oweh lehet a kivétel, de egyelőre ő sem több egy iszonyatosan jó atlétánál, neki még nagyon sok mindent kéne tanítani, hogy hasznára váljon a csapatnak. Mentségükre mondva, amíg itt vannak problémák, az nem akkora baj.

Miben/kiben lehet bizakodni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!