Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – NFC West

A liga talán legerősebb csoportjával folytatjuk a leggyengébb láncszem sorozatunkat. Papíron mind a négy gárdának nagyon jó esélye van a rájátszásra, így különösen fontos lesz, ki mennyire tudja elrejteni a legnagyobb hiányosságát.

Arizona Cardinals

A leggyengébb láncszem: Kliff Kingsbury

A Cardinals win now módba kapcsolt és sorra igazolta a veterán sztárokat. Bár így is maradt pár lyuk a rosteren, a legnagyobb kérdés továbbra is az, hogy a főedző Kliff Kingsbury össze tudja-e szedni magát. Az Arizona helyenként már tavaly is PO-esélyes csapat benyomását keltette, de a gyenge playcalling és coaching miatt nem volt igazán komolyan vehető a franchise. Idén mindenképp drasztikus javulásra van szükség, ugyanis még egyszer nem fog lesérülni az egész 49ers, Matt Stafford sem egy Jared Goff, ráadásul úgy néz ki, hogy végre a Seahawks is talált magának egy McVay-klónt, aki kivételesen talán nem fogja majd vissza Wilsont.

Miben lehet bizakodni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!