Connect with us

Hír

Julio ágyúkarú irányítóval akar együtt dolgozni

Még mindig inkább az a kérdés, hogy mikor és mennyiért cseréli el a Falcons a sztárelkapó Julio Jonest, és nem az, hogy a trade megtörténik-e egyáltalán. Azt már megvizsgáltuk, hogy ki cserélhet Julioért, de vajon az elkapó kinél szeretne kikötni? Jeremy Fowler információi szerint egy olyan csapatnál, ahol erős karral rendelkező irányítóval játszhat együtt.

Volt már olyan belsős információ, ami szerint Julio kritizálta Matt Ryan karerejét, a WR szerint az irányító vesztett már régi fényéből ilyen szempontból. Jones állítólag olyan QB-t szeretne maga mellé, aki erős karral rendelkezik és meg tudja dobni a mély labdákat, így neki meg lenne a lehetősége lefutni a defensive backeket és aláfuthatna a labdáknak.

Hogy ez a lehetséges forgatókönyvek közül hol lenne adott? Seattle-ben például biztosan, de Kansas Cityben is, vagy épp a két Los Angeles-i csapatnál, esetleg a Coltsnál is. Ellenben ha Julio kívánságát figyelembe veszi a Falcons (ez egyáltalán nem biztos), akkor a top kérők közül például a Titans vagy a Raiders sokkal esélytelenebbként indul harcba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!