Connect with us

Hír

Az Eaglesnél Dallas Goedert hosszabbításán ügyködnek

Az Eagles egyik tight endjének, Zach Ertznek a sorsa nagyon is a levegőben lóg, igazából bármikor elcserélheti vagy kivághatja a csapat és nagyon valószínű, hogy nem Philadelphiában kezdi meg a szezont. Ertz kissé meg is kopott már, ráadásul ott egy fiatal titán a keretben Dallas Goedert személyében, aki át fogja venni a helyét. Az Eagles pedig hosszú távon tervez Goederttel, aki tegnap elmondta, hogy a csapat és az ügynöke már dolgoznak egy szerződéshosszabbításon.

Goedertet az Eagles a 2018-as draft második körében választotta ki (felcserélve a Cowboys elé), négy éves szerződése utolsó évébe lépett tehát. Karrierje elején Ertz árnyékában kellett dolgoznia, azóta viszont kinőtte magát. Tavaly 11 meccsen 46 elkapásból 524 yardot és 3 TD-t szerzett a szenvedő támadósorban, ennél azonban jóval többre lehet képes egy jobban funkcionáló offense-ben.

A PFF az ötödik legjobb tight endként tartja jelenleg számon a ligában (úgy, hogy az újonc Kyle Pitts a negyedik), ő az egyetlen játékos a posztján, aki az utóbbi három évet tekintve jobb értékelést kapott 80-asnál elkapásoknál és futásblokkolásnál is (7. legjobb elkapásoknál, legjobb futásoknál).

Szerződést tekintve jó eséllyel átlépi Hunter Henry és Jonnu Smith idén kapott évi $12,5 milliós átlagát, de az évi $14-15 milliós éves fizetés is elképzelhető (a rekorder jelenleg George Kittle évi $15 millióval). Az Eagles és a Ravens versenyben lehet most egymással, hiszen a Hollóknál Mark Andrews van ugyanilyen helyzetben, mint Goedert, így aki később kap szerződést, könnyen nagyobb fizetést is kaphat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!