Connect with us

Hír

Rosszat tehet Michael Thomasnak, ha Jameis Winston kezd a Saintsben?

A legtöbben úgy gondolják, hogy Jameis Winston lesz a Saints kezdő irányítója a 2021-es szezonban. Nick Underhill most arról számol be, hogy ezt ne vegyük feltétlen készpénznek, ugyanis valódi verseny lesz Winston és Taysom Hill közt és egyelőre semmi sem eldöntött. Azt Underhill is hozzáteszi, hogy valószínűleg Winstonnál lehet az előny, de ha Hill javul az olvasásaiban, akkor tényleg valós esélye lehet, hiszen a dual-threat képessége sokat nyom a latba Paytonnál.


A témához kapcsolódik, hogy Larry Holder készített egy kimutatást Jameis Winston passzairól a különböző útvonalak kapcsán, hogy mik a Buccaneerstől érkező QB erősségei és gyengeségei. Az egyik legérdekesebb ezek közül a slant útvonal, ami ugyebár Michael Thomas első számú fegyvere, az elkapó igazán tündököl ezekben a helyzetekben, elsősorban ebből élt meg Drew Brees párjaként.

Winstonnak 2019-ben az ilyen passzainak mindössze 61,1 százaléka volt elkapható és csak 52,8 százalékából lett ténylegesen elkapás. Ezek elég pocsék számok ilyen egyszerű útvonalnál, úgyhogy felmerül a kérdés, hogy vajon Michael Thomasnak mennyire jó hír, hogy Winston lehet a kezdő QB.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!