Connect with us

Hír

Tom Brady szinte GM-ként tevékenykedik Tampa Bayben

Julio Jones mellett Aaron Rodgers helyzete a legérdekesebb jelenleg az NFL-ben, és akarva vagy akaratlanul, de a címvédő Buccaneers rendszeresen megtrollkodja a Packerst.

Aaron Rodgers többek között azt nehezményezi a hírek szerint, hogy a Packers menedzsmentje nem adja meg neki a kellő tiszteletet, nem igazán van beleszólása a dolgokba, a háta mögött születik meg sok döntés. Ezzel alapvetően nincs is probléma, egyetlen GM-nek sem kötelessége riportálnia az irányítójának, ettől függetlenül alighanem Rodgersnek jól esne a dolog. Már csak azért is, mert nem ördögtől való az elképzelés, a Bucs például ezt teszi Tom Bradyvel.

Bruce Arians szerdán arról beszélt, hogy Brady a draft előtt külön projektet kapott: végig kellett mennie az elkapó-prospecteken és jelentést készíteni, ki tetszik és ki nem. A főedző szerint a veterán irányító zseniális munkát végzett, például a negyedik körös Jaelon Darden kifejezetten Brady jóváhagyásával lett kiválasztva. A hétszeres bajnok irányító talán soha nem érezte magát olyan jól, mint most.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!