Connect with us

Hír

Az NFL engedélyezi az alternatív sisakok használatát

Jövőre visszatérhetnek a retro sisakok! Az NFL tegnap kiküldött egy memót a csapatoknak, hogy 2022-től minden franchise-nak lehetősége lesz két alternatív sisak használatára. Nagyon népszerű döntés ez a szurkolók szemében, akik odavannak az alternatív és throwback mezekért is.

Eredetileg azért lettek ezek betiltva, mert a játékosok egészségét, biztonságát tartották szem előtt a liga illetékesei. Azt akarták, hogy mindenkinek egy sisakja legyen, ami tökéletesen illeszkedik a fejére, és ehhez szokjanak hozzá a játékosok, ne váltogassák azokat többször egy szezonban. Az új szabály megoldja ezt, ugyanis ha egy csapat szeretne ilyen alternatív sisakot, akkor minden játékos számára tartania kell egyet belőle az eredetivel megegyező modellben és méretben, a játékosoknak pedig egyszerre kell majd őket magukra igazítaniuk az edzőtáborban.

A csapatok az alternatív, a throwback és a color rush mezükhöz használhatják majd ezeket a retro sisakokat, viszont ahhoz, hogy jövőre ezeket használhassák, már most július 31-ig jelezniük kell ezt az NFL felé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!