Connect with us

Hír

Brady majdnem a Saintsbe igazolt tavaly

A tavalyi holtszezon legnagyobb durranása nyilvánvalóan Tom Brady Tampa Baybe igazolása volt, és utólag visszatekintve elég egyértelmű párosítás volt ez a felek közt, az igazán komolyan érdeklődők köre pedig limitált volt. Jeff Darlington – aki a komolyabb insiderek közül először jósolta meg azt is, hogy Brady távozik New Englandből, és végig nagyon közelről követte az eseményeket – most elmesélte a Get Up műsorban, hogy majdnem a Buccaneers csoportriválisához, a Saintshez szerződött az irányító.

“Az emberek alulbecsülik, hogy mennyire közel is volt Tom Brady ahhoz, hogy a New Orleans Saintsbe igazoljon. Tudom, hogy ez egy olyan állítás, amit az emberek megkérdőjeleznek majd, de ez az igazság. Végig versenyben voltak és csak a legvégén döntött Brady a Bucs mellett.”

Darlington hozzátette azt is, hogy a Saintsnél most van egy kis megbánás Sean Paytonék részéről, hogy nem Brady az irányítójuk. Nem csoda, hiszen nem nehéz azt sem elképzelni, hogy Bradyvel összejött volna a hőn áhított Super Bowl, főleg hogy akkor a Buccaneers sem lett volna az útjukban.

Darlington azt is elmondta, hogy a Raiders is nagyon sokáig versenyben volt, komolyan érdeklődtek Brady iránt, de végül kihátráltak.

Az egész beszélgetés egyébként akörül forgott, hogy az HBO The Shop Uninterrupted trailerében elhangzott Brady szájából egy olyan mondat, miszerint nem hiszi el, hogy egy meg nem nevezett csapat, amely sokáig érdeklődött iránta, de végül kihátrált a tárgyalásokból, kitartott az irányítója mellett (akit Brady “motherfuckernek” nevezett). Erről pedig megindult a találgatás, spekuláció a közösségi médiában, hogy mégis melyik gárda lehetett ez (49ers? Bears? Raiders? Chargers?) – ezt valószínűleg sosem tudjuk meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!