Connect with us

Hír

Big Ben: Úgy kezelem ezt az idényt, mint bármelyik másikat

Ben Roethlisberger idén belement egy 5 millió dolláros fizetéscsökkentésbe (ami bevallása szerint a saját ötlete volt), a szerződése már csak egy évre szól, így sokan úgy gondolják, hogy a 2021-es lehet az utolsó idénye az NFL-ben. A 39 éves irányító ugyanakkor nem tekinti ezt egy búcsúszezonnak.

“Úgy kezelem ezt az idényt, mint bármelyik másikat. Ez a megfelelő hozzáállás. Nem mehetek ki úgy a pályára, hogy ez lesz az utolsó szezonom, hisz bármelyik mérkőzésen véget érhet a karriered. Emiatt soha nem foglalkoztam a jövővel, mindig a jelenre koncentráltam. Most is az a legfontosabb számomra, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam a pályán idén, és a tavalyi szezonnal ellentétben”

– mondta a 39 éves QB az ESPN-nek.

Big Ben tavaly 15 meccsen lépett pályára, 3803 yardot, 33 TD-t és 10 INT-t passzolt 94,1-es passer rating mellett. A jó számok ugyanakkor többnyire NFL szinten könnyű passzokból születtek, a PFF értékelése alapján például csak a 22. legjobban passzoló irányító volt a ligában. Ha idén képes top játékra, akkor annyira nem lenne meglepő, ha tovább folytatná a karrierjét, de még egy tavalyihoz hasonló idény után nagyon nehéz elképzelni a folytatást.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!