Connect with us

Hír

Bryce Callahan nem fél a versenytől a poszton, várja azt

A Broncos idén feltankolt minőségi cornerekből: a piacról érkezett Ronald Darby és Kyle Fuller, míg a draft első körében Patrick Surtain. Már így is nagyon jól nézne ki a poszt, de ott van még a csapatnál Bryce Callahan, aki a rengeteg érkező ellenére egyáltalán nem aggódik a helye miatt.

“Nem használnám az a szót, hogy ‘aggódok’. Inkább izgatott vagyok az új helyzet miatt. Minél több minőségi játékosunk van, annál több esélyünk van megcsinálni a játékokat. Természetesen mindig van verseny az állásodért, de tényleg nem aggódok emiatt, sőt várom már, hogy ezekkel a srácokkal játsszak”

– nyilatkozta a corner Mike Klisnek.

Callahannek valóban nem kell izgulnia, a tavalyi éve alapján ő a legjobb corner a rosteren. 2020-ban 655 snapen lépett pályára, a felé szálló labdák mindössze 53 százalékából lett elkapás, nem engedett TD-t és az irányítók 46,9-es passer ratinggel dobálták rá. Hosszú távon ugyanakkor már nem egyértelmű a helyzete, ugyanis a szerződése Kyle Fulleréhez hasonlóan lejár a szezon végén, mindkettőjüket pedig aligha tartja meg a csapat.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x