Connect with us

Hír

Xavien Howard kitartóan ragaszkodik a fizetésemeléshez

Xavien Howard holdoutjáról írtunk a héten, hogy valamilyen szinten jogos lehet a fizetésemelési kérelme, de mégis nagyon pofátlan úgy, hogy még négy év van hátra a szerződéséből, ráadásul az idei éve teljesen garantált. A Dolphins cornerbackje azonban kitart amellett, hogy több pénzt akar, Barry Jackson (Miami Herald) információi szerint hajthatatlan a helyzettel kapcsolatban.

Jackson azt jósolja egyébként, hogy amennyiben Howard nem kap fizetésemelést, akkor ez a holdout bőven belecsúszhat augusztusba, tehát az edzőtáborba és az előszezonba. Ha így lesz és nem csak fenyegetésről van szó, akkor napi 50 ezer dollár büntetésre számíthat a cornerback, amit az új CBA értelmében utólag nem is engedhet el a csapat, ezt biztosan ki kellene fizetnie a játékosnak (hacsak nem engedélyezik előre a távollétet, ami ebben az esetben meglepő lenne).

A Dolphins nyilván nem akar precedenst teremteni egy ilyen korai hosszabbítással, de Howardnak is joga van arra, hogy nem lép pályára és nem jelenik meg, nyilván a következmények figyelembe vételével. Valamilyen szinten hasonló a helyzet, mint Deshaun Watsonnál volt a jogi ügyei előtt, azaz az fog nyerni, aki “később pislog” ebben a farkasszemezésben. A kérdés így leginkább az, hogy kinek van nagyobb szüksége a másik által nyújtott szolgáltatásra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!