Connect with us

Minden ami NFL

Breakout Players – NFC East

Tavaly az egész csoport komoly csalódást keltett, komolyabb kiemelkedő teljesítmények nélkül. Nem lesz nehéz így robbantani azoknak a fiataloknak, akiktől már tavaly is vártuk a kiemelkedő teljesítményt.

Dallas Cowboys

Ki lehet a breakout játékos?

A Cowboys csalódást keltő szezonja akkor érte el csúcspontját, amikor Dak Prescott megsérült. Ebből kifolyólag az idei visszapattanás okait majd ebben kell keresnünk és ha Prescott igazán jó játékkal tud visszatérni, akkor a támadósorban lehetnek nagyot menetelő játékosok. Számomra egyértelmű, hogy CeeDee Lamb nem tudta kibontakoztatni a szárnyait tavaly, pedig a 935 yard még nem is olyan kevés tőle, az irányítóit figyelembe véve. Azonban egy egészséges Cowboys offense-ben sokkal többre lehet képes, 1300 yardos elkapót simán látok benne.

Prsecott visszatérése mellett a támadófal is kiegészül, így sokkal több ideje lesz a csapatnak nagyobb játékokat hívni, ahol Lambnek lesz ideje arra, amiben a legjobb. Sokszor láthatjuk majd üres területen megkapni a labdát, amelyből temérdek elkapás utáni yard lehet. Ne lepődjünk meg, ha a fiatal WR jövőre ott lesz a liga 10 legjobbjában.

Ki lehetne még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!