Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – NFC South

A címvédő csoportjával zárjuk a leggyengébb láncszem sorozatunkat, amely hosszú évek után Drew Brees és Julio Jones nélkül kezdi meg a szezont. Vajon távozásuk okozza csapataikban a leggyengébb láncszemet? Miben reménykedhet a Panthers? Hol találunk fogást a címvédőn?

Atlanta Falcons

A leggyengébb láncszem: védőfal

Eddig sem Atlantában találtuk meg a liga legjobb D-Line-ját, de a salary cap menedzselése miatt esély sem volt megerősíteni ezt a részt, sőt még talán gyengült is tavalyhoz képest, pedig nem volt magasan a léc. Grady Jarrett személyében van egy biztos pont, de hacsak nem Aaron Donald szintű játékos vagy, akkor vajmi keveset ér, ha van egy szuper defensive tackle-öd. Tavaly Dante Fowler Jr-tól remélték a megváltást, de az egyik legnagyobb free agent bust lett belőle, csoda hogy kapott egy második esélyt.

Rajtuk kívül nekem John Cominsky a sötét lovam ebből a felhozatalból, az eddig rotációban használt játékos harmadik szezonjára előléphet, de még mindig kevés ahhoz, hogy átlagos szintűre emelje ezt a védőfalat. Gondoljunk bele hogy milyen egység az, ahol Barkevious Mingo a kezdőért pályázik?

Miben/kiben lehet bízni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!