Connect with us

Minden ami NFL

Breakout Players – NFC South

Jelentősen átalakulhatnak a csoport erőviszonyai jövőre, hiszen Brees visszavonult, a Panthers irányítót szerzett, a Falcons edzőket hozott, a Buccaneers pedig, hát ők ugyanolyan erősek maradtak. Ahhoz azonban, hogy a változások bekövetkezhessenek, kellenek berobbanó teljesítmények, én a következő játékosoktól várom ezt.

Atlanta Falcons

Ki lehet a breakout játékos?

A.J. Terrell első szezonja finoman fogalmazva sem sikerült a legjobbra. Ugyanakkor észre kell vennünk, hogy az újonc cornerek nagy többsége nem tündököl az első évében és Terrellnél sokkal többre tartott tehetségek is csúnyán megégtek. Ehhez képest Terrellnek voltak kifejezetten jó mérkőzései és pillanatai, amik alapján lehet reménykedni egy nagyobb javulásban. A labdaérzékét már az első évében megcsillogtatta, ugyan csak 1 interceptiont szedett, de további nyolc labdát sikerült leütnie, ami megsüvegelendő teljesítmény.

Jobb teljesítményében azért is lehet bízni, mert a szezon egy szakaszán a Covid fertőzés is hátráltatta, ami legtöbb játékosra kifejezetten erősen hatott. Ezen kívül, ahogy az újonc cornereket szokás, úgy Terrellt is bőségesen támadták az irányítók, összesen 102 labda repült az irányába, ekkora terhelést pedig nem könnyű jól abszolválni, főleg ha olyan rutinos QB-k vannak a csoportban, mint Brady és Brees. Ráadásul tetézte a bajt, hogy az egész Falcons defense szedett-vedett volt, így nem volt biztos pont körülötte, aki felfele húzta volna a játékát. Mindezeken felül új védőkoordinátort is kap, Dean Pees egy rendkívül rutinos guru, aki alatt a fiatal játékosok hatalmas fejlődésen mehetnek keresztül.

Ki lehetne még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!