Connect with us

Hír

Rex Burkheadet is leigazolta a Texans

Nick Caserio nem tud leállni egyrészt az ex-Patriots játékosok, másrészt a futók leigazolásával. Most épp Rex Burkheadet szerződtette a Texans, írja John McClain. A 30 éves running back az utóbbi négy évet töltötte New Englandben, tavaly 466 scrimmage yardot szerzett, illetve a speciális egységben is nagy részt vállalt.

Burkhead a harmadik futó igazolása a csapatnak Mark Ingram és Phillip Lindsay után, rajtuk kívül David Johnson van még a keretben. New Englandből pedig Marcus Cannon (OT), Donte Moncrief (WR), Ryan Izzo (TE), Terrence Brooks (S) és Derek Rivers (Edge) érkezett az idei holtszezonban.


Ha már korábbi kapcsolatok és igazolások: a Jets szerződtette az ex 49ers-védő Ronald Blairt – írja Adam Schefter. A kapcsolat itt nyilvánvalóan a főedző Robert Saleh, aki nagyon szereti Blair játékát a védőfal szélén, rotációs játékosnak kiváló lesz a korábbi ötödik körös pick, aki az utóbbi négy évet töltötte San Franciscóban. Az utóbbi másfél évben sérülés miatt nem tudott pályára lépni, de 47 meccsen 13,5 sacket, 27 QB hitet és 22 negatív yardos szerelést jegyzett.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-06-01 19:02

Tejjesen megértem Waccont, én is menekülnék onnan.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2021-06-01 19:42

Nem kívánságműsor. :)

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2021-06-02 06:02

A fenét nem.

Sestertius
Sestertius
2021-06-02 06:21

Nem irigylem a Texans szurkolókat… én arra leszek kíváncsi, hogy mikor lesz vége ennek az agymenésnek.. tulajdonost nem lehet kényszeríteni a csapat eladására?

conspiracy theory
conspiracy theory
2021-06-02 10:08

Nem vagyok abban biztos, hogy idén lehet-e itt egyáltalán nagyot varázsolni. A nagy nevek elmentek, vagy az a hír járja, hogy mennének. Új GM van, az edzői team-mel nem lehet tudni, hogy hogyan terveznek, emiatt a következő 2-3 évre való stratégia is kétséges, komoly draft tőke nincs.
Namost ezzel a háttérrel próbálj csapatot építeni, valakit Houstonba csábítani. Ilyen csapathoz olyan típusú játékosok mennek, akik kockázatosak, akik máshova nem fértek be, vagy akit már csak az érdekel, hogy minél nagyobbat szakítson. Ezt a trendet elég nehéz megfordítani, mert van benne egy csomó öngerjesztő folyamat.
Szerintem végül azt fogják csinálni, mint a Dolphins. Kiraknak, elcserélnek mindenkit és a legnagyobb gondjuk az lesz, hogy hogyan költsék el a kötelezőt a cap-ből.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x