Connect with us

Hír

Rex Burkheadet is leigazolta a Texans

Nick Caserio nem tud leállni egyrészt az ex-Patriots játékosok, másrészt a futók leigazolásával. Most épp Rex Burkheadet szerződtette a Texans, írja John McClain. A 30 éves running back az utóbbi négy évet töltötte New Englandben, tavaly 466 scrimmage yardot szerzett, illetve a speciális egységben is nagy részt vállalt.

Burkhead a harmadik futó igazolása a csapatnak Mark Ingram és Phillip Lindsay után, rajtuk kívül David Johnson van még a keretben. New Englandből pedig Marcus Cannon (OT), Donte Moncrief (WR), Ryan Izzo (TE), Terrence Brooks (S) és Derek Rivers (Edge) érkezett az idei holtszezonban.


Ha már korábbi kapcsolatok és igazolások: a Jets szerződtette az ex 49ers-védő Ronald Blairt – írja Adam Schefter. A kapcsolat itt nyilvánvalóan a főedző Robert Saleh, aki nagyon szereti Blair játékát a védőfal szélén, rotációs játékosnak kiváló lesz a korábbi ötödik körös pick, aki az utóbbi négy évet töltötte San Franciscóban. Az utóbbi másfél évben sérülés miatt nem tudott pályára lépni, de 47 meccsen 13,5 sacket, 27 QB hitet és 22 negatív yardos szerelést jegyzett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!