Connect with us

Hír

Davante Adams: Szegénységben nőttem fel, nem fogok a pénzemről lemondani

Érdekes riportok jelentek meg tegnap a Packers minitáborával kapcsolatban, de kivételesen nem Aaron Rodgers volt a főszereplő. A beszámolók szerint a szerződése utolsó évébe lépett sztárelkapó, Davante Adams kvázi holdoutol: nem vett részt az edzéseken és a 11 vs. 11 gyakorlatokon, tulajdonképpen csak nézőként volt jelen (nevezzük ezt hold-innek).

Mivel a csapat többi elkapója aktívan kivette a részét az edzésekből, ezért megkérdezték Adamst, hogy holdoutolni fog-e egy új szerződésért, de a WR nagyon gyorsan rövidre zárta a témát:

“Azért fizetnek, hogy dolgozzak és játsszak. Szegénységben nőttem fel, nem fogok a megkeresett pénzemről lemondani [egy büntetés miatt].”

Adams idén lépett a szerződése utolsó évébe: 12,25 millió dollár alapfizetés mellett 500 ezer dollárt kereshet meccsenkénti bónusszal, illetve további 500 ezret akkor, ha részt vesz az edzéseken. Utóbbit Aaron Rodgers már elbukta, de ezek szerint Adams ezt nem szeretné, ahogy a táborokból való hiányzásért járó büntetést sem akarja kifizetni.

Új szerződésről ugyanakkor egyelőre nincsen hír a 29 éves játékos esetében. A piacon évi 18-20 millió dollárt könnyen megkaphatna, de nem biztos, hogy a Packers szeretne ennyit áldozni rá.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Antal Kovacs
Antal Kovacs
2021-06-09 12:02

“nem vett részt az edzéseken és a 11 vs. 11 gyakorlatokon, tulajdonképpen csak nézőként volt” jelen”comment image

bjeela
bjeela
2021-06-09 11:55

Okos fijú.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x