Connect with us

Hír

Eli Manning visszatér a Giantshez

A New York Giants valaha volt legjobb irányítója, a kétszeres Super Bowl-győztes Eli Manning visszatér a csapathoz! Persze nem a pályára, hanem a front office-ba, ahol üzleti folyamatokkal és a szurkolók elérésével fog foglakozni, illetve egy saját gyártású lifestyle sorozatot is indítanak a részvételével.

“Miután egy teljes évig nem térhettem vissza a létesítményekbe, hihetetlenül izgatott vagyok, hogy ismét láthatom a korábbi csapattársaim és azokat az embereket, akikkel az utóbbi 16 évet töltöttem – edzőket, szertárosokat, játékosmegfigyelőket, videóelemzőket, a menedzsment tagjait, a tulajokat. Nagyon fontos számomra, hogy ennek a szervezetnek a tagja legyek továbbra is. Imádom a Giantset és a szurkolókat, úgyhogy bármit szívesen csinálok, ami segít nekik.

Bármire hajlandó vagyok, de az üzleti oldalra fókuszálok céges partnerekkel és közösségi kapcsolatokkal, ami játékoskarrierem során is fontos volt számomra és az életemben is magas prioritással kezeltem. Kíváncsian várom, hol tudok a legtöbbet nyújtani abban, hogy segítsek a Giantsnek elérni az üzleti és közösségi céljait.”

– írta az irányító egy közleményben.

Manning új szerepének bejelentése mellé megtudtuk azt is, hogy a 10-es mezszámot visszavonultatják a Giantsnél, emellett az irányítót a harmadik heti Falcons elleni meccsen iktatják be a csapat Ring of Honorjébe.

Eli Manning 236 meccsen lépett pályára a Giants színeiben, több mint 20 franchise rekordot döntött meg és kétszer vezette Super Bowl győzelemre a csapatát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!