Connect with us

Hír

Nagy fizetéscsökkentésre akarja rávenni a Jets Jamison Crowdert

A New York Jets több erősítést is végrehajtott az elkapósorában, most pedig arra a döntésre jutottak Joe Douglasék, hogy rá akarják venni Jamison Crowdert egy jelentős fizetéscsökkentésre. Rich Cimini információi szerint azt kérik az elkapótól, hogy a fizetése legalább 50 százalékáról mondjon le. Crowder $10 milliót keresne idén nem garantáltan, tehát $5 milliós áldozatot kérnek (/követelnek) tőle. A hamarosan 28 éves WR nem is jelent meg a csapat önkéntes OTA edzésein emiatt.

A Jetsnek elég jó jelenleg az alkupozíciója, és a jelek szerint ezt ki is akarja használni. A holtszezon ezen pontján a legtöbb gárdának nincs túl sok elkölthető pénze, így nehéz lenne Crowdernek túllépnie ezt az $5 milliós fizetési határt. A Jets egy kivágással ezt a $10 milliót meg is spórolhatja, és még ha most is nincs szüksége rá, hiszen jól áll a fizetési sapkában, jövőre még jól jöhet ez az összeg. Emellett már nincs is akkora szüksége a csapatnak az elkapóra, hiszen idén érkezett a piacról Corey Davis és Keelen Cole, de ami fontosabb, hogy a második kör elején draftolták az elsődlegesen slot elkapó Elijah Moore-t, aki már az első edzésektől kezdve kiválóan teljesít New Yorkban, és épp Crowder helyét vehetné át.

Crowder egyébként az utóbbi két évben 137 elkapást, 1532 yardot és 12 TD-t jegyzett 28 meccs alatt, a csapat legjobb elkapója volt. Ha Moore nem áll még készen a szezon elején, akkor nagyon sokat segíthetne az újonc Zach Wilsonnak, és mivel pénzre nincs szüksége a csapatnak, így akár meg is lehetne tartani. Viszont a Jetsnek olyan terve is lehet, hogy le akarja igazolni a jobb oldali tackle Morgan Mosest, akire jól jönne a plusz pénz (habár ehhez sem létszükséglet, hiszen jól áll a plafon alatt a csapat).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!