Connect with us

Hír

Nagy fizetéscsökkentésre akarja rávenni a Jets Jamison Crowdert

A New York Jets több erősítést is végrehajtott az elkapósorában, most pedig arra a döntésre jutottak Joe Douglasék, hogy rá akarják venni Jamison Crowdert egy jelentős fizetéscsökkentésre. Rich Cimini információi szerint azt kérik az elkapótól, hogy a fizetése legalább 50 százalékáról mondjon le. Crowder $10 milliót keresne idén nem garantáltan, tehát $5 milliós áldozatot kérnek (/követelnek) tőle. A hamarosan 28 éves WR nem is jelent meg a csapat önkéntes OTA edzésein emiatt.

A Jetsnek elég jó jelenleg az alkupozíciója, és a jelek szerint ezt ki is akarja használni. A holtszezon ezen pontján a legtöbb gárdának nincs túl sok elkölthető pénze, így nehéz lenne Crowdernek túllépnie ezt az $5 milliós fizetési határt. A Jets egy kivágással ezt a $10 milliót meg is spórolhatja, és még ha most is nincs szüksége rá, hiszen jól áll a fizetési sapkában, jövőre még jól jöhet ez az összeg. Emellett már nincs is akkora szüksége a csapatnak az elkapóra, hiszen idén érkezett a piacról Corey Davis és Keelen Cole, de ami fontosabb, hogy a második kör elején draftolták az elsődlegesen slot elkapó Elijah Moore-t, aki már az első edzésektől kezdve kiválóan teljesít New Yorkban, és épp Crowder helyét vehetné át.

Crowder egyébként az utóbbi két évben 137 elkapást, 1532 yardot és 12 TD-t jegyzett 28 meccs alatt, a csapat legjobb elkapója volt. Ha Moore nem áll még készen a szezon elején, akkor nagyon sokat segíthetne az újonc Zach Wilsonnak, és mivel pénzre nincs szüksége a csapatnak, így akár meg is lehetne tartani. Viszont a Jetsnek olyan terve is lehet, hogy le akarja igazolni a jobb oldali tackle Morgan Mosest, akire jól jönne a plusz pénz (habár ehhez sem létszükséglet, hiszen jól áll a plafon alatt a csapat).

12 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sestertius
Sestertius
2021-06-14 06:47

háát.. azért a Jets-nek se a legjobb a pozíciója..
a srác simán modhatja azt, hogy akkor basszátok meg, inkább elmegyek egy contenderhez 3 millióért ért 1 évre.. tuti, hogy nem fog lemondani a Jets miatt ennyi pénzről

Hope
Hope
Reply to  Sestertius
2021-06-14 11:10

0 halott pénzzel elküldhetik szóval kevés veszíteni valója van a Jetsnen. A pótlás már megvan.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Hope
2021-06-14 11:25

ha nem csak szimplán kivágták, akkor azért nyilván ragaszkodnának hozzá valamennyire.. az, hogy a pótlása valóban megoldódott e majd kiderül :)
de ez teljesen elképzelhetetlen számomra, hogy 5 millióért egy 1/2 es csapatban akarjon focizni valaki, aki egy bajnokesélyeshez is mehet ugyanennyiért vagy kicsivel kevesebbért

Hope
Hope
Reply to  Sestertius
2021-06-14 15:58

ebben teljesen igazad van hogy akkor elmegy egy contenderhez ha kell valakinek jóval kevesebbért, de új időszámítás kezdődik a Jetsnél így ha nem mond le a pénzről akkor repül, mivel nincsenek pénz szűkében így adtak egy lehetőséget a mradásra

Fetyke
Fetyke
Reply to  Sestertius
2021-06-14 12:01

Az elkapók idén nem nagyon válogathatnak. Semmi alkupozíciójuk nincs. Egy contenderhez 3 millióért biztosan nem tud elmenni, legfeljebb veterán minimumért. Azért ott meg már elég nagy ám a különbség. Hidd el jól kiszámolták ezt a Jetsnél. :)

Sestertius
Sestertius
Reply to  Fetyke
2021-06-14 12:37

szerintem mi is adnánk neki 3 mat
Chiefs is akár, Steelers detto,
de ha maradunk vetminnél, szerintem még akkor is jobb deal, mint 5 ért szétveretni magad egy szar csapatban, aki ráadásul ilyen gerinctelen offert tolt be..
7 körül még érteném.. de 10-ből 5 re.. amikor te voltál az egyetlen értékelhető pont a skillszemélyzetben..
és azt is tegyük hozzá, hogy se Davis se Cole azért nem egy életbiztosítás… Davisnek úgy sikerült közepesnél kicsivel jobb számokat hoznia (igazság szerint csak idén..) hogy mellette ott volt egy top5 WR és Top1 RB a csapatban…
Crowder azért Cole-nál bőven jobb.. Davisnél meg meglátjuk.. (ha kivesszük az egyenletből az utolsó évet, akkor nála is..)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Sestertius
2021-06-14 20:04

https://fuzovelkifele.com/2021/06/hiaba-nem-jatszott-mar-ket-eve-devin-funchess-onbizalma-az-egekben/
Egy contender, elkapó hiányos csapatnak ennyit ér egy ilyen elkapó… Ennél többet Crowder sem kapna sehol sem… A slot elkapó poszt amúgy is mostoha gyerek.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Sestertius
2021-06-14 18:31

Hát én nem így látom. :)

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Sestertius
2021-06-14 19:21

Nem tartom valószínűnek, hogy a Jets a következő 2(?) évben PO conternder-ré válna, szóval valójában tök mindegy, hogy versenyben vannak-e vele a csoport 3. helyért vagy nélküle sereghajtók.
Ha nem lenne kötelező költés a csapatok számára, akkor lehet, hogy az 5 millás ajánlatot sem kapná meg ;)

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2021-06-14 08:43

Akkor ezt a cikket olvassuk majd újra, mikor azon problémázunk, hogy a szerződés alatt álló játékosok miért nyígnak emelésért!

Mert ha nem korrekt az, hogy egy még 1-2 éves szerződéssel rendelkező játékos emelést szeretne, hogy piaci pénzt kapjon, ugyanúgy nem korrekt az ilyen sztori sem…

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  Bujdy Bujdy
2021-06-14 12:36

gondolj erre most úgy, intha kivágnák és újraigazolnák.
Mert kb ez a helyzet. Ingyen elküldhető

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
Reply to  RvBalazs
2021-06-14 15:15

Ha ez lenne, akkor kivágnák és tennének elé egy 5 milliós ajánlatot. Csak ezek szerint nem biztosak benne, hogy azt aláírná…

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x