Connect with us

Érdekességek

Idén négyszer is megdőlhet a két kezdő QB közötti legnagyobb korkülönbség rekordja

Tom Brady augusztus harmadikán tölti be a 44. életévét, így nem egy alkalommal óriási lesz a különbség a Bucs és az ellenfelek kezdő irányítói között. Olyannyira, hogy idén négyszer is megdőlhet a két kezdő QB közötti legnagyobb korkülönbség rekordja (20 év), amit eleve Tom Brady tart még tavalyról, amikor a Justin Herbert vezette Chargers ellen lépett pályára.

Először a Patriots ellen dőlhet meg csúcs, már amennyiben a 23 éves Mac Jones kiharcolja magának a kezdő pozíciót. Amennyiben ez nem történik meg, úgy Jalen Hurts neve kerülhet be a rekordok könyvébe: ő augusztusban lesz 23 éves, kevesebb mint egy hónappal idősebb Jonesnál.

Jó eséllyel tehát október 14-én rekorddöntésnek lehetünk szemtanúi, de szinte biztosan nem fog sokáig tartani. A Bucs ugyanis október 24-én a Bearsszel játszik, ahol a 22 éves Justin Fields lehet az ellenfél kezdő irányítója, majd január másodikán újabb csúcsot ünnepelhetünk: Brady a Jets ellen fog pályára lépni, ahol a kezdő minden bizonnyal a 21 éves Zach Wilson lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!