Connect with us

Hír

Ismét Minnesotába szerződik Sheldon Richardson

A Browns a fizetési sapkára hivatkozva idén elküldte a veterán védőfalember Sheldon Richardsont, azonban szerették volna visszaigazolni olcsóbban. Richardson viszont ebbe nem ment bele, ő máshol akart játszani, és Jack Day információi szerint ez a “máshol” bizony Minnesota lesz, a felek ugyanis nagyon közel vannak a megállapodáshoz.

Richardson játszott már egy évet a Vikingsban 2018-ban, 4,5 sackjével nem is teljesített rosszul. A pályafutását a Jetsben kezdte 2013-ban első körösként, az év újonc védője is lett, második idényében a 8 sacket is elérte, onnantól viszont kissé lefelé ívelt a karrierje. Előbb elcserélték Seattle-be, majd jött a minnesotai állomás, az utóbbi két szezont pedig a Brownsban töltötte. Tavaly 51 nyomást generált, ami megközelítette a legjobb éveit, tehát bőven van még a tankjában a 30 éves játékosnak.

A Vikings alaposan megerősítette a védőfalának közepét idén, hiszen opt outból visszatér a tavaly 3 évre $27 millióért szerződtetett Michael Pierce, illetve a piacról érkezett két évre $22 millióért Dalvin Tomlinson. Mike Zimmer láthatóan nem volt elégedett a belső futás elleni védelemmel, ezért érkezett a két nagyfiú középre. Az egy érdekes kérdés volt, hogy melyikük lesz a 3-tech védő, hiszen egyikük sem a passzsiettetésről híres, inkább a futásmegállításról – Richardson személyében megérkezett az irányító siettetéséért felelős játékos a fal közepére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!