Hír

Kezdődik: A 49ersnél már ketten is kidőltek a szezonra

Published on

A San Francisco 49ers 2020-ban a legszerencsétlenebb csapat volt az egész ligában, már ami a sérüléseket illeti. A tavalyi rémálom pedig úgy tűnik, hogy kezd folytatódni, ugyanis a hétfői edzésen két játékos is súlyos sérülést szenvedett és ki kell hagyniuk az idény hátralévő részét. A támadófalember Justin Skule a térdszalagját szakította el, a safety Tarvarius Moore pedig az Achillesét – jelentette be a csapat.

Trent Williams hiányában Skule ugrott be a kezdő left tackle posztra, tehát ő számított az elsődleges cserének a fal szélén. A 2019-es hatodik körös játékos tavaly négy meccsen volt kezdő, karrierje során pedig 12-szer. A helyét valószínűleg Shon Coleman veheti át, aki tavaly opt outolt, két éve pedig boka- és szárkapocscsont-sérülés miatt hagyta ki az évet.

Moore pedig Jaquiski Tartt kisebb sérülése miatt volt kezdő az edzéseken. A 2018-as harmadik körös játékos mind a 48 meccsen pályára lépett eddig karrierje során, nyolcszor kezdőként. A csapat egyébként hétfőn leigazolta a veterán safetyt, Tony Jeffersont.

A 49ers már elvesztette a cserefutó Jeff Wilson egy komolyabb meniszkusz-szakadás miatt, ő legalább novemberig kidőlt.

8 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group