Connect with us

Minden ami NFL

Kicsit öreg, kicsit sérülékeny, de a miénk – A Julio Jones trade

Gyakorlatilag jött a papírforma, a Tennessee Titans szerezte meg Julio Jonest. Egyértelműen erősödött így a gárda, de egy nagyon kevés keserű utóízt így is hagy maga után a trade, míg a cserepartner Atlanta Falcons leginkább a kármentésnek örülhet. A Julio Jones csere értékelése.

Bármennyire is számít blockbuster cserének Jones klubváltása, összességében kifejezetten unalmas lett az egész történet. A felmerülő csapatok közül a Patriots, a 49ers, a Rams, a Chiefs és a Seahawks is izgalmasabb célállomás lehetett volna, míg most gyakorlatilag annyi a történet, hogy a legrosszabb anyagi helyzetben lévő csapat elcserélte a túl drága elkapóját egy WR-hiányos csapatnak. Kellemeset a hasznossal.

Praktikusan mindenki jól járt, legalábbis összességében elégedett lehet, de bármelyik oldalt is nézzük, vannak problémás részletek. Vesztes nincs, de a tökéletestől is távol vagyunk.

Amikor a cap már kezelhetetlen

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!