Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team – AFC North

Hogyan nézne ki egy 53 fős álomkeret egy teljes divízió játékosait összegyúrva úgy, hogy betartjuk a fizetési sapka és a draft adta kereteket? Erre próbálunk választ adni legújabb sorozatunkban! 

Azt találtuk ki így a holtszezonra, hogy csináljunk egy-egy álomcsapatot divíziónként. Volt már ilyen próbálkozásunk a korábbi években is, most azonban új szintre emeljük ezt a gyakorlatot, ugyanis elég szigorú korlátozásokat vezettünk be. Egyrészt számít a fizetési plafon, be kell férnünk az alap $182,5 milliós sapkába (az idei cap hitek számítanak a játékosoknál). Emellett pedig a draft is fontos, igyekszünk minél jobban közelíteni egy valós 53 fős kerethez azzal, hogy az utóbbi négy évből minden körből választanunk kell pontosan egy játékost, akit az adott csoport valamelyik tagja kihúzott.

Érthető? Akkor vágjunk is bele!

Irányítók (2) – $11.238.741

  • Lamar Jackson, Ravens (2018/1.) – $3.013.708
  • Joe Burrow, Bengals (2020/1.) – $8.225.033

Akár két 1/1-essel is rohamozhattam volna, ha Baker Mayfieldet választom Lamar Jackson helyett, így “csak” két első körös irányítóm lesz a keretben. Két nagyon eltérő stílusú játékosról van szó, így egy sérülés esetén való rendszerátállás nem menne egyik napról a másikra, de annyi baj legyen. Olyan előnye viszont lehet a dolognak, hogy ha esetleg nagyobb hátrányba kerülnék, és már nem működik a Jacksonra szabott rendszer, tehát folyamatosan passzolni kell, akkor be lehetne hozni Burrow-t a pályára, vele talán jobb esély lehet egy comebackre. Az NFC North-hoz képest jóval olcsóbb a QB-roomom, úgyhogy máshová több lóvé maradt, a kevésbé fontos posztokra is tudtam kicsit többet költeni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!