Connect with us

Hír

Myles Garrett visszavonult – a kosárlabdától

Mindig szívesen nézzük, ahogy Myles Garrett nem csak a zöld gyepen, hanem a parketten is dominál, több ilyen videót láttunk már és osztottunk meg a Facebook-oldalunkon is. Nagyon úgy tűnik, hogy ezt az időtöltést már nem élvezhetjük tovább, ugyanis Garrettet arra “kényszerítette” a csapata, hogy visszavonuljon a kosárlabdától.

A Browns főedzője, Kevin Stefanski márciusban még azt mondta, hogy nincs baja azzal, hogy Garrett kosarazik, amíg ésszerű határok között teszi ezt és ez segít neki abban, hogy még atletikusabb, gyorsabb és erősebb legyen. Azonban most, hogy Garrett megérkezett az OTA-kre, a főedzőnek már más véleménye van. Elmondta (via Keith Britton), hogy gratulál Garrettnek a remek kosárkarrierjéhez, de most már visszavonult, ennek vége.

Nem sokkal később Garrett is részt vett egy sajtótájékoztatón, ahol nyilván téma volt ez a dolog. A pass rusher azt mondta, hogy inkább ilyen Michael Jordan-féle visszavonulás ez. Most visszatér a focihoz, amiben a legjobb, de ki tudja, jövőre mit fog csinálni. Lehet, hogy kosarazni, de az is lehet, hogy baseballozni.

Ha olyan sikereket tud elérni a Brownsszal, mint Jordan a Bullsszal, valószínűleg Stefanskit sem zavarja majd, hogy Garrett mennyit kosarazik szabadidejében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!