Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team – NFC East

A 2020-as idény leggyengébb csoportjából álomcsapatot összerakni nem tűnt egyszerű dolognak, és mikor szembesültem a kritériumokkal, be is igazolódott. Nincs könnyű helyzetben az ember, amikor a Cowboys és az Eagles személyében két olyan franchise is van itt, amely előszeretettel mókolta meg játékosai szerződéseit, némelyikükkel ellehetetlenítve, hogy beválasszam őket. Nem ez lett a legjobb csapat a nyolc közül, ezt előre borítékolom.

Az AFC Westtel szemben ezúttal más csapatépítési elvet használtam, részben kényszerből is. Ott igyekeztem először azokon a veteránokon végigmenni, akiket semmiképp sem akartam kihagyni a csapatból, és utána alakítottam úgy a többi követelményt, hogy beférjek a plafon alá, ezáltal a kispadom nem lett túl veretes. Most megpróbáltam erre is figyelni, és először a draftokon mentem végig, és ahhoz igazítottam a veteránjaimat. Amíg nyugaton ez nem járt fájó lemondással, itt keleten nem egy olyan játékos volt, akit mellőznöm kellett.

Illetve azt is meg kell jegyezni, hogy a draft okozta követelmények sem egyszerűsítették meg a keret összerakását, hiszen egyes pickekre kriminálisan pocsék választék volt, ugyanakkor nem egynél meg dilemmázni kellett, hogy melyik jó játékost válasszam ki. Lehetett volna jobb eloszlás, de nincs okom végtelen panaszra, mert azért leakadt sok olyan harmadik napos játékos, aki simán kezdő szintű.

Irányítók – $30.968.038

  • Dak Prescott, Cowboys (vet) – $22.200.000
  • Daniel Jones, Giants (2019/1) – $7.174.288
  • Taylor Heinicke, Football Team (vet) – $1.153.750

Prescott személyében megvolt az egyik olyan veterán, akit elsőként írtam be az excelbe, hiszen a csoport legjobb irányítójával akartam tervezni. Az érdekesség inkább a backupokban keresendő, hiszen Daniel Jones elég drága ahhoz képest, hogy csak csere, ráadásul azt az első körös kvótát el lehetett volna lőni másra, viszont ezúttal akartam egy olyan beugró embert, aki nem okozna drasztikus visszaesés, ha játszania kell – erre jelen ismeretünkben szerintem ő a legalkalmasabb. Heinicke nem volt indokolt, de egyrészt a Bucs elleni játékával kisebb legenda lett, másrészt meg elő lehet venni a Taysom Hill kártyát vele, ezzel kis pluszt adva egy-egy játékhívásnak.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!