Connect with us

Hír

A héten három csapat is megkezdi az edzőtábort!

Vészesen közeleg az előszezon, hölgyeim és uraim! A nyaralásnak vége, ugyanis ezen a héten három csapat is megkezdi az edzőtáborát. A Dallas Cowboys kezdi meg a sort szerdán, majd a Pittsburgh Steelers csütörtökön, a Tampa Bay Buccaneers pedig vasárnap nyitja meg az edzőtábort.

A Cowboys és a Steelers augusztus 5-én játszik egymással a Hall of Fame meccsen az előszezon nulladik fordulójaként, ezért nyithatják meg ők korábban az edzőközpont kapuit. És mivel Buccaneersszel nyitja a szezont szeptember 9-én, így a tampaiak is pár nappal a többiek előtt bevonulhatnak a táborba (mivel a Cowboysszal játszanak a nyitómeccsen, ők pedig szintén megnyitják a héten a training campet, így nincs negyedik csapat, amelyik korábban kezdhetné a munkát). Mindenki más majd július 27-én, tehát jövő kedden kezdi meg a training campet.

A Cowboys az HBO Hard Knocks című sorozatában is szerepel majd, szóval az ő felkészülésüket nyomon követhetjük meg a TV-képernyőkön is. A Bucs pedig még az edzőtábor megkezdése előtt ezen a héten ellátogat a Fehér Házba a bajnokok szokásos fogadására.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!