Connect with us

Hír

Stephon Gilmore-nak minden megfelel, csak több pénz legyen a végeredmény

Tegnap arról szóltak a hírek, hogy egyelőre nem került közelebb Stephon Gilmore és a Patriots egy új szerződéshez. Ez elsősorban nem a veterán corneren múlik Michael Giardi információi szerint, a védő ugyanis már mindennel kiegyezne, csak több pénz legyen a végeredmény.

Gilmore állítólag nagyon szívesen maradna New Englandben hosszú távon, szívesen aláírna egy több éves szerződést. Ugyanakkor az is rendben van nála, ha csak az idei fizetését emeli meg a csapat, és jövőre tesztelheti a cap növekedés miatt vélhetően nagyon jó piacot. A két forgatókönyv közül az utóbbi tűnik a valószínűbbnek, már csak az a kérdés, hogy mennyivel lenne kibékülve a corner.

A legjobban kereső CB-k a teljes szerződést figyelembe véve átlag 16-17 millió dollárt keresnek (új pénzt nézve pedig 19-20 millió dollárt), míg Gilmore idei fizetése 7 millió dollár, a teljes szerződést nézve évi 13 millió dollár. Egy 10 millió dolláros fizetésemelés elképzelhetetlennek tűnik, de egy 4-5 milliós emelésben van ráció – aranyközépút a semmi és a topgázsi között.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!