Connect with us

Hír

Stephon Gilmore-nak minden megfelel, csak több pénz legyen a végeredmény

Tegnap arról szóltak a hírek, hogy egyelőre nem került közelebb Stephon Gilmore és a Patriots egy új szerződéshez. Ez elsősorban nem a veterán corneren múlik Michael Giardi információi szerint, a védő ugyanis már mindennel kiegyezne, csak több pénz legyen a végeredmény.

Gilmore állítólag nagyon szívesen maradna New Englandben hosszú távon, szívesen aláírna egy több éves szerződést. Ugyanakkor az is rendben van nála, ha csak az idei fizetését emeli meg a csapat, és jövőre tesztelheti a cap növekedés miatt vélhetően nagyon jó piacot. A két forgatókönyv közül az utóbbi tűnik a valószínűbbnek, már csak az a kérdés, hogy mennyivel lenne kibékülve a corner.

A legjobban kereső CB-k a teljes szerződést figyelembe véve átlag 16-17 millió dollárt keresnek (új pénzt nézve pedig 19-20 millió dollárt), míg Gilmore idei fizetése 7 millió dollár, a teljes szerződést nézve évi 13 millió dollár. Egy 10 millió dolláros fizetésemelés elképzelhetetlennek tűnik, de egy 4-5 milliós emelésben van ráció – aranyközépút a semmi és a topgázsi között.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2021-07-20 08:23

“a védő ugyanis már mindennel kiegyezne, csak több pénz legyen a végeredmény”
a pénzért mindent: szopok, nyalok, gombot varrok

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-07-20 10:59

Csúnya Gilmore. Ha már egy csomó ember egy valag pénz keres ebben a szórakoztató-iparágban, mekkora szemétség már tőle, hogy ő is akar belőle. Az meg különösen, hogy egyfelől a saját kockázatára, másfelől nem is támaszt mindenféle spéci igényeket.

Paul Teleki
Paul Teleki
Reply to  conspiracy theory
2021-07-20 13:19

Gilmore pont olyan mint a magyar építőipar. Jó előre megegyezel a mesterrel, hogy mikor jön és mennyiért, majd ha eljön az idő közli, hogy nagyon elszálltak az árak, ennyiért ő még a lapátot sem hajlandó megfogni. Erre tényleg csak a korrekt jelző illik. (Mellesleg Gilmore-nak még szerződése is van.)

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Paul Teleki
2021-07-21 11:50

Értem én hogy egyszerűbb az élet, ha bizonyos dolgokat figyelmen kívül hagy az ember, de azért leírom ide is. A szerződés nem önmagában van, hanem egy csomó szervezeti szabályozással együtt, beleértve az NFL vonatkozó szabályait, a NFLPA-val kötött megállapodásokat stb. Ezek együttese szabályozza a játékos és a csapat viszonyát. Márpedig ezen szabályok része, hogy a játékos hold-out-olhat és hogy ezt hogyan teheti. Tehát bármennyire nem tetszik a dolog, akkor is az van, hogy amikor BB-vel odafirkantották a nevüket a szerződésre, mindkét fél számára ismert és világos volt ez az opció, ezt a megállapodásuk indirekt módon tartalmazta. Arról nem beszélve, hogy mindkét fél rohadt pontosan tudta, hogy ez a fizetési struktúra mit eredményez az utolsó évben.
Ha munkavállaló vagy, a te munkaszerződésed is olyan dolgokkal kezdődik, amelyben hivatkoznak a Munka Törvénykönyvére, esetleg kollektív szerződésre, stb. meg hogy azok a szabályok az irányadók és a szerződés csak a további részleteket írja le, vagy pontosít dolgokat, vagy olyan dolgok vannak benne, amiket a hivatkozott felsőbb szabályok nem tartalmaznak.
Másrészről leírta pl. Dani is, hogy ezekben a szerződésekben a megkötés utáni években a felek finoman szólva sem egyenrangúak.
Harmadfelől nem nagyon értem a sírást. A játkos ebben az esetben a saját bőrét viszi ezzel a vásárra. Pont annyiért fog szerződést kapni, amennyit ér. Vagy nem kap.

Paul Teleki
Paul Teleki
Reply to  conspiracy theory
2021-07-23 04:32

Ezt én értem, de nem muszáj egyet is értenem vele.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x