Connect with us

Hír

A játékosok egy része kiakadt a liga Covid-szabályain

Az NFL nem viccel: aki nem oltatja be magát és Covid-parát okoz, annak a csapata automatikusan mérkőzéseket veszít, illetve a játékos és a gárda is bukja a meccspénzét. A játékosok szakszervezete (NFLPA) szerint ez teljesen rendben van, tavaly is hasonló szabályok voltak, de több játékos sincs megelégedve a helyzettel.

Talán a Billsnél van a legnagyobb probléma. Az elkapó Cole Beasley már régóra nyíltan ellenzi az oltást, a nyilatkozatai alapján szinte kizárt, hogy ő beoltsa magát. Most csatlakozott hozzá a guard Jon Feliciano is, aki szinte már konteókat gyártott és azt írta a Twitterre, hogy nem lehet megbízni a kormányban.

Mivel két kezdőről van szó, akik alighanem az öltözőben is hangosak, így aligha ideális a helyzet Buffalóban. De elégedetlenségének adott hangot DeAndre Hopkins is, aki egy azóta már törölt posztban arról írt, hogy talán vissza kellene vonulnia, mert oltani nem nagyon akar, de a csapatát sem szeretné nehéz helyzetbe hozni. Tekintve, hogy 22 millió dollárt kellene visszafizetnie a Cardinalsnak, ez nem túl valószínű, ugyanakkor egyértelmű, hogy a Covid-szabályok miatt bőven lehetnek csapaton belüli balhék idén.

A többség ettől függetlenül beoltatja magát, hiszen már a játékosok 78 százaléka megkapta legalább az első oltását.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!