Connect with us

Hír

Gilmore nem holdoutol, megjelent a Patriots edzőtáborában

A Patriots cornerbackje, Stephon Gilmore kihagyta a teljes holtszezonbeli programot, beleértve a kötelező minicampet is, azonban tegnap megjelent a Patriots edzőtáborában – írja Field Yates. Ez tehát azt jelenti, hogy Gilmore nem holdoutol, nem akar pénzt bukni azért, mert nincs ott az training campben. Ettől függetlenül továbbra is új fizetésemelést szeretne.

A Patriots tábora csak kedden kezdődik, azonban az irányítóknak és a tavalyi szezont bármilyen sérültlistán befejező játékosoknak tegnap kellett becsekkolniuk a csapathoz, és mivel Gilmore-nak a combizma szakadt el részlegesen tavaly, így ő is ezen a listán volt.

Holdoutolni tehát nem fog a cornerback, de egy “hold in” még elképzelhető, azaz ott lesz a táborban, de nem vesz részt aktívan az edzéseken. Az elején egyébként biztosan nem is fog edzeni, ugyanis a csapat PUP (Physically Unable to Perform) listára helyezte a játékost. Ez a felkészülés ezen időszakában még nem jelent sokat, hiszen bármikor le lehet venni őt a listáról és akkor edzésbe állhat.

Gilmore nemrég elmondta, hogy olyan fizetést szeretne, amit megérdemel, és nyitott akár hosszabb távú szerződésre, akár egy éves fizetésemelésre is. Állítólag a felek álláspontjai nem közeledtek még egymáshoz eléggé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!