Connect with us

Hír

A Vikings két kulcsjátékosával is hosszabbítana még az idény vége előtt

A Minnesota Vikings megkezdte a tárgyalásokat Harrison Smith-szel és Brian O’Neill-lel, állítja Darren Wolfson. A riport szerint még idén szeretné letudni a kötelezőt a csapat, és amennyiben Mike Zimmerék most is igazodnak a hagyományokhoz, akkor már az edzőtábor első napján megtörténhet a szerződéskötés.

Smith 2012-ben a csapat 1/29-ese volt. Kétszeres All-Pro, ötszörös Pro Bowler, és bár már 32 éves, még mindig a jobb safetyk közé tartozik, lehet benne pár jó év. A szerződése a szezon végén lejár, idén 10 millió dollárt keresne. Ami O’Neillt illeti, ő 2018-ban második körös pick volt, és mára a csapat kezdő RT-jévé nőtte ki magát. Nem egy elit játékos, de bőven átlag feletti, tavaly például csak három sacket és összesen 26 nyomást engedett, illetve a futáshoz is jól blokkolt.

Smith reálisan egy maximum évi 8-10 millió dolláros hosszabbításban reménykedhet, de a kora és a posztja miatt talán még ennyit sem fog kapni. O’Neill ellenben akár egy évi 13-15 milliós hosszabbítást is kaphat, idén ugyanis mindössze 2,4 millió dollárt fog keresni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!