Connect with us

Hír

A Manning-tesók alternatív közvetítést csinálnak a hétfő esti rangadók alatt

Peyton Manninget több csatorna is próbálta már elcsábítani szakkommentátornak, azonban erre nem került még sor. Az idei évtől azonban hallhatjuk majd a hangját mérkőzések alatt, még ha nem is a hagyományos közvetítésben. Testvérével, Eli Manninggel ugyanis a hétfő esti rangadók alkalmával egy alternatív közvetítést fognak vezetni, ahol beszélgetnek majd a mérkőzésről, de átfogóbb dolgokról is, ezen kívül hírességeket is fogadnak majd a műsorban.

Az ex-irányítók három évre írtak alá, szezononként 10 hétfő esti rangadót fognak az ESPN2-n és az ESPN+-on közvetíteni (a szezon első három MNF-jét biztosan, a többi hetet még nem hirdették ki), míg az ESPN főcsatornáján megy a meccs az eddigi stábbal. A Manning broadcast egyébként nem a stadionból fog sugározni, hanem külső helyszínről.

Peyton már egy ideje dolgozik az ESPN-nel, a “Peyton’s Places” sorozat (ahol ellátogat különböző ikonikus helyszínekre és legendákkal beszélget) már harmadik évadánál tart és a franchise elkezdett terjeszkedni más sportágak (kosárlabda, labdarúgás, baseball stb) felé is. Az “Omaha Production company” nevű cége ezek mellett ebben az alternatív közvetítésben is segíteni fog.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!