Connect with us

Hír

A Manning-tesók alternatív közvetítést csinálnak a hétfő esti rangadók alatt

Peyton Manninget több csatorna is próbálta már elcsábítani szakkommentátornak, azonban erre nem került még sor. Az idei évtől azonban hallhatjuk majd a hangját mérkőzések alatt, még ha nem is a hagyományos közvetítésben. Testvérével, Eli Manninggel ugyanis a hétfő esti rangadók alkalmával egy alternatív közvetítést fognak vezetni, ahol beszélgetnek majd a mérkőzésről, de átfogóbb dolgokról is, ezen kívül hírességeket is fogadnak majd a műsorban.

Az ex-irányítók három évre írtak alá, szezononként 10 hétfő esti rangadót fognak az ESPN2-n és az ESPN+-on közvetíteni (a szezon első három MNF-jét biztosan, a többi hetet még nem hirdették ki), míg az ESPN főcsatornáján megy a meccs az eddigi stábbal. A Manning broadcast egyébként nem a stadionból fog sugározni, hanem külső helyszínről.

Peyton már egy ideje dolgozik az ESPN-nel, a “Peyton’s Places” sorozat (ahol ellátogat különböző ikonikus helyszínekre és legendákkal beszélget) már harmadik évadánál tart és a franchise elkezdett terjeszkedni más sportágak (kosárlabda, labdarúgás, baseball stb) felé is. Az “Omaha Production company” nevű cége ezek mellett ebben az alternatív közvetítésben is segíteni fog.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!