Connect with us

Hír

A Manning-tesók alternatív közvetítést csinálnak a hétfő esti rangadók alatt

Peyton Manninget több csatorna is próbálta már elcsábítani szakkommentátornak, azonban erre nem került még sor. Az idei évtől azonban hallhatjuk majd a hangját mérkőzések alatt, még ha nem is a hagyományos közvetítésben. Testvérével, Eli Manninggel ugyanis a hétfő esti rangadók alkalmával egy alternatív közvetítést fognak vezetni, ahol beszélgetnek majd a mérkőzésről, de átfogóbb dolgokról is, ezen kívül hírességeket is fogadnak majd a műsorban.

Az ex-irányítók három évre írtak alá, szezononként 10 hétfő esti rangadót fognak az ESPN2-n és az ESPN+-on közvetíteni (a szezon első három MNF-jét biztosan, a többi hetet még nem hirdették ki), míg az ESPN főcsatornáján megy a meccs az eddigi stábbal. A Manning broadcast egyébként nem a stadionból fog sugározni, hanem külső helyszínről.

Peyton már egy ideje dolgozik az ESPN-nel, a “Peyton’s Places” sorozat (ahol ellátogat különböző ikonikus helyszínekre és legendákkal beszélget) már harmadik évadánál tart és a franchise elkezdett terjeszkedni más sportágak (kosárlabda, labdarúgás, baseball stb) felé is. Az “Omaha Production company” nevű cége ezek mellett ebben az alternatív közvetítésben is segíteni fog.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-07-20 06:49

a payton’s places-t hol lehet nézni? az ingyenes online videotékában nincs fent sajnos, és máshol se találtam

katonadani
Reply to  Fontos_Vidra
2021-07-20 06:51
Mike Ainsel
Mike Ainsel
Reply to  katonadani
2021-07-20 10:42

Ez megy simán magyar IP címről is? Van valami régiós korlátozás? Ha tudod a választ

katonadani
Reply to  Mike Ainsel
2021-07-20 11:16

ezt nem tudom, nem próbáltam

R. Baggio
Reply to  Mike Ainsel
2021-07-21 07:01

Az ESPN player direkt a nem amerikai piacra lett kitalálva (tudom ajánlani a feliratkozást ha szereted a college sportokat, vagy ha mást nem az ingyenes 7 nap alatt az egyre bővülő fantasztikus dokumentumfilmes kínálatot), viszont Dani az ESPN+-t osztotta meg, ami csak USA IP-vel megy. A PP kizárólag az utóbbin elérhető.

https://www.espnplayer.com/packages

katonadani
Reply to  R. Baggio
2021-07-21 07:05

azt néztem, hogy ha ebben a cikkben rákattint az egyik epizód linkjére, akkor a playerre visz, gondoltam úgy előfizetés/próba után egyből a Peyton’s Placest lehet nézni (ez lehet, hogy nem így van). Köszi a kiegészítést :)

Mike Ainsel
Mike Ainsel
Reply to  R. Baggio
2021-07-21 11:28

Köszi

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-07-20 12:33

Na ők azok, akiknek azért kell folyton mozgásban lenni, hogy nehogy megsérüljenek egy rájuk hulló pénzkötegtől.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x