Connect with us

Hír

Fitzpatrick átadta az edzéslehetőséget, hogy segítse Tuát

A Miami Dolphins irányítóhelyzete nagyon különös volt tavaly, hiszen láthatóan Ryan Fitzpatrick volt a legjobb QB a keretben, de érthető módon a csapatnál szerették volna mielőbb átadni a stafétát az újonc Tua Tagovailoának, hiszen nyilván övé a jövő. Tua októberben kapta meg a kezdőt a bye week után, amit követően Fitzpatrick teljesen háttérbe szorult az edzéseken is, azonban nem csak edzői utasításra, hanem saját magát is kivonta az egyenletből, hogy minél jobban tudja segíteni fiatal társát, pontosabban társait.

“Mentálisan éles maradtam, futottam, edzettem, de nem igazán dobáltam az edzésen, főleg ha védelem ellen játszottunk. Teljesen azért voltam ott, hogy segítsem Tuát. Emellett pedig a másik fiatal srácnak (Reid Sinnett) is lehetőséget akartam adni, aki amúgy harmadik irányítóként nulla snapet kapna az edzésen, hiszen én is voltam ilyen helyzetben. Ültem harmadik-negyedik számú irányítóként és csak néztem, néztem, néztem és sosem kaptam lehetőséget, hogy fejlődjek. Így segíteni tudtam Reidnek, és extra segítséget nyújtottam Tuának. Emellett magamnak is be akartam bizonyítani, hogy öt év múlva a lelátóról beugorva is tudnék játszani.”

– mondta Fitzpatrick az ESPN Daily podcastjében.

Ezért (is) imádja mindenki Fitzpatricket, hiszen nem a saját érdekeit helyezi előtérbe minden esetben. Segített fejlődni Tuának és tényleg bebizonyította, hogy a lelátóról beugorva is tud kezdő szinten játszani. Washingtonban nem kell majd a nézőtérről érkeznie a pályára, hiszen idén övé a kezdő poszt – meglátjuk, így mennyire megy neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!