Connect with us

Hír

Melvin Ingram aláírt a Steelershöz

Veterán klasszissal sikerült pótolni Bud Dupreet Pittsburgh-ben, miután a pass rusher Melvin Ingram aláírt a csapathoz – írja Ian Rapoport. A szerződés Jason La Canfora információi szerint egy évre 4 millió dollárról szól.

A Steelersnek már van egy elit pass rushere TJ Watt személyében, de mögötte elég vékony volt a poszt. Watt túloldalán a tavalyi harmadik körös Alex Highsmith számított eddig a kezdőnek, aki újoncként 48 tackle-t és két sacket jegyzett és összességében elég jól szállt be rotációs játékosként, így azt hittük, hogy vele tervezi lenyomni a szezont a csapat. A mélység mindenképp kellett, de Ingram könnyen kezdő is lehet, már amennyiben a teste bírja.

A 2012-ben 1/18-as pass rusher 113 meccsen 49 sacket, 70 negatív yardos szerelést és 108 QB hitet szerzett, de az elmúlt két idényben 12 meccset hagyott ki, ráadásul tavaly karrierje során először sacket sem szerzett (igaz, csak hét meccsen játszott). Ha elkerülik a sérülések, akkor 32 évesen még mindig képes lehet 10+ sackes szezonokra, pláne úgy, hogy Stephon Tuitt, Cameron Heyward és TJ Watt mellett rá aligha hárul extra figyelem a támadófalak részéről.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!