Connect with us

Hír

A Packers a legjobban fizetett irányítóvá akarta tenni Rodgerst, de ő nem kért belőle

“Ez nem a pénzről szól. Az üzenet számít.” – mondja Joker a Sötét Lovag című filmben. Úgy tűnik Aaron Rodgers is hasonló állásponton van a Packersszel kapcsolatban, ugyanis Adam Schefter információi szerint a Green Bay-i franchise a holtszezonban felajánlott Rodgersnek egy két éves hosszabbítást, amivel a következő öt évre kötnék az irányítót a csapathoz, és mindeközben a legjobban fizetett irányító lenne – ő viszont visszautasította ezt. Látszik tehát, hogy itt bizony nem a pénzről van szó, hanem valami sokkal komolyabbról.

Persze ehhez vegyük hozzá azt is, hogy valójában ez a hosszabbítás szinte biztosan nem kötötte volna le öt évre Rodgerst, mert annyira előre nem tartalmazott volna olyan sok garantáltat, hogy ne lehessen előbb kivágni (nincs ilyen szerződés az NFL-ben, talán egyedül Mahomesé, de az sem teljesen). Ezen felül a legjobban fizetett játékos csak az új pénz alapján lett volna minden bizonnyal, azaz kapott volna két évre $90 milliót (Mahomes a legjobban fizetett irányító évi $45 millió dollárral az új pénzt tekintve), de a teljes hosszt nézve szinte biztosan nem verte volna kenterbe Mahomest, de még csak Prescottot sem.

Mindenesetre sokan azt gondolták, hogy plusz pénzzel és garantált tartalmakkal meg lehet oldani a viszályt Rodgers és a front office között, ez a döntés az irányító részéről viszont azt mutatja, hogy itt sokkal komolyabb, mélyebb dologról, ellentétről van szó. Hogy ez meddig fajul, azt továbbra sem tudni, de ezen a ponton meglepő lenne, ha Rodgers egy hét múlva megjelenne az edzőtábor első napján.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!