Connect with us

Hír

Michael Pierce megsérült, Geno Atkins újra játékra alkalmas

Két veterán védőfalembernek ellentétesen alakult a tegnapi napja, ugyanis míg Michael Pierce megsérült, addig Geno Atkins jó hírt kapott az orvosoktól.

Pierce tavaly írt alá a Vikingshoz, azonban opt outolt, így egyelőre nem lépett pályára a liláknál. Jövő héten kezdődik az edzőtábor, azonban ő az elején úgy néz ki, hogy nem fog részt venni, ugyanis Ian Rapoport információi szerint megsérült a vádlija. Az viszont jó hír, hogy a szezon kezdetére már biztosan felépül, így emiatt nem kell meccset kihagynia. A Vikings alaposan felturbózta a belső védőfalát, hiszen Pierce mellé érkezett Dalvin Tomlinson és Sheldon Richardson is, így Mike Zimmer főedzőnek nem kell majd a tavalyi borzalmas futás elleni védelmet néznie.

Mindeközben Geno Atkins jó hírt kapott, ugyanis az orvosok engedélyezték számára a játékot, hiszen felépült a rotátorköpeny-sérüléséből – írja Ian Rapoport. A márciusban a Bengalstól kivágott, tehát jelenleg szabadügynök védőfalember hamarosan elmegy majd pár csapathoz vizitre és felméri a lehetőségeit. A 33 éves, háromszoros All-Pro és nyolcszoros Pro Bowler játékos 11 szezont húzott le Cincinnatiben, most először léphet majd pályára új csapat színeiben.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2021-07-20 16:01

Csak halkan mondom, hogy tavaly Hunterrel is így kezdődött…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x