Connect with us

Hír

Xavien Howard megjelent az edzőtáborban, de csak azért, hogy ne büntessék meg

A Dolphins szurkolói és edzői fellélegezhettek, amikor a tavaly All-Pro szinten játszó Xavien Howard időben megjelent az edzőtábotban. Ez azonban nem tartott sokáig, a corner ugyanis jelezte: mindössze azért van itt, hogy elkerülje a napi 50 ezer dolláros büntetést.

“A szívem és a lelkem a Miami Dolphinsé azóta, hogy 2016-ban draftolt engem, és egyértelművé akarom tenni, hogy imádom a csapattársaimat. Ők a családom. De megtanultam, hogy az üzleti oldalról a csapatok nem mindig tartják szemben a játékosok érdekeit. Az elmúlt évek ezt jól megmutatták. 2018-ban [sic] aláírtam egy hosszabbítást, amit elismerek, hogy nem teljesen értettem vagy voltam vele megelégedve. Mindenki tudja, hogy sokkal jobban játszottam, mint amekkora a fizetésem. A liga egyik legjobb corenere vagyok, a felvételek igazolják. Az, hogy szinte segítség nélkül álltam a sarat a legjobb játékosok ellen, bizonyítja az értékemet. Ehhez képest még a csapatban is csak a második legjobban fizetett játékos vagyok, ráadásul jóval lemaradva”

– írta Howard az Instagramon.

“Hadd tisztázzak pár félreértést. Soha nem kértem tejesen új szerződést, azt akarom, hogy a dolog működjön a Dolphinsszal. Megoldásokat is javasoltunk az ügynökömmel, például több garantált tartalmat, amiről úgy gondolom, hogy mindenkinek win-win helyzetet teremtene. Ezek ráadásul olyan ajánlatok voltak, amikkel nemcsak úgy érezném, hogy megbecsül a csapat, de még a fizetési plafon szempontjából is baráti lenne. De a Dolphins elutasította minden ajánlatunkat. Emiatt nem érzem úgy, hogy a franchise megbecsülne, és ahogy ők üzleti oldalról közelítik meg a dolgot, úgy én is. Csak azért vagyok itt, hogy ne büntessenek meg, de nem vagyok boldog a Dolphins hozzáállása miatt, és ezért cserét kértem.”

Először is, Howard 2019-ben és nem 2018-ban írt alá egy 5 éves, 75,25 millió dolláros hosszabbítást, ami az új pénzt tekintve még mindig a hatodik legjobb a ligában. Ugyanakkor ezek szerint rájött, hogy az új pénz nem sok mindent jelent, és bár jogosan kér fizetésemelést, nem valószínű, hogy a Dolphinstól kap is. Egy csere viszont nem elképzelhetetlen, állítólag nagy az idén 12,075 milliót kereső védő iránt az érdeklődés.

Xavien Howard teljesen jogosan kér fizetésemelést, de mégis pofátlanság

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csabesz20
Csabesz20
2021-07-28 06:24

” 2018-ban [sic] aláírtam egy hosszabbítást, amit elismerek, hogy nem teljesen értettem” , hát barátom, akkor rúgd ki az ügynöködet. Amúgy imádom ezeket az észlényeket: fingjuk nincs mit írnak alá és utána még hirdetik is, hogy hülyék.

merlin
merlin
2021-07-28 06:21

Gyerünk Spielman, kapd fel a telefont!

Fetyke
Fetyke
Reply to  merlin
2021-07-28 10:51

Én nem tartanám jó ötletnek.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2021-07-28 12:34

“nem mindig tartják szemben a játékosok érdekeit.” Ez biztos?

Józsi14
Józsi14
2021-07-28 10:10

Ez egy üzlet, rámenősnek kell lenni. Persze lehet azt is, hogy első a csapat és sok cap friendly megoldás, de ha a másik ferrarit vezet akkor kit érdekel.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Józsi14
2021-07-28 12:33

Az ő fizetéséből is kitelik néhány tucat ferka.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2021-07-29 06:50

Milyen lenne egy “tejesen új szerződés”?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x