Connect with us

Hír

Xavien Howard megjelent az edzőtáborban, de csak azért, hogy ne büntessék meg

A Dolphins szurkolói és edzői fellélegezhettek, amikor a tavaly All-Pro szinten játszó Xavien Howard időben megjelent az edzőtábotban. Ez azonban nem tartott sokáig, a corner ugyanis jelezte: mindössze azért van itt, hogy elkerülje a napi 50 ezer dolláros büntetést.

“A szívem és a lelkem a Miami Dolphinsé azóta, hogy 2016-ban draftolt engem, és egyértelművé akarom tenni, hogy imádom a csapattársaimat. Ők a családom. De megtanultam, hogy az üzleti oldalról a csapatok nem mindig tartják szemben a játékosok érdekeit. Az elmúlt évek ezt jól megmutatták. 2018-ban [sic] aláírtam egy hosszabbítást, amit elismerek, hogy nem teljesen értettem vagy voltam vele megelégedve. Mindenki tudja, hogy sokkal jobban játszottam, mint amekkora a fizetésem. A liga egyik legjobb corenere vagyok, a felvételek igazolják. Az, hogy szinte segítség nélkül álltam a sarat a legjobb játékosok ellen, bizonyítja az értékemet. Ehhez képest még a csapatban is csak a második legjobban fizetett játékos vagyok, ráadásul jóval lemaradva”

– írta Howard az Instagramon.

“Hadd tisztázzak pár félreértést. Soha nem kértem tejesen új szerződést, azt akarom, hogy a dolog működjön a Dolphinsszal. Megoldásokat is javasoltunk az ügynökömmel, például több garantált tartalmat, amiről úgy gondolom, hogy mindenkinek win-win helyzetet teremtene. Ezek ráadásul olyan ajánlatok voltak, amikkel nemcsak úgy érezném, hogy megbecsül a csapat, de még a fizetési plafon szempontjából is baráti lenne. De a Dolphins elutasította minden ajánlatunkat. Emiatt nem érzem úgy, hogy a franchise megbecsülne, és ahogy ők üzleti oldalról közelítik meg a dolgot, úgy én is. Csak azért vagyok itt, hogy ne büntessenek meg, de nem vagyok boldog a Dolphins hozzáállása miatt, és ezért cserét kértem.”

Először is, Howard 2019-ben és nem 2018-ban írt alá egy 5 éves, 75,25 millió dolláros hosszabbítást, ami az új pénzt tekintve még mindig a hatodik legjobb a ligában. Ugyanakkor ezek szerint rájött, hogy az új pénz nem sok mindent jelent, és bár jogosan kér fizetésemelést, nem valószínű, hogy a Dolphinstól kap is. Egy csere viszont nem elképzelhetetlen, állítólag nagy az idén 12,075 milliót kereső védő iránt az érdeklődés.

Xavien Howard teljesen jogosan kér fizetésemelést, de mégis pofátlanság

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!