Connect with us

Hír

Carson Wentz megsérült, egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia

Egyelőre nem indul jól Carson Wentz indianapolisi karrierje: az irányító lábsérülést szenvedett és Adam Schefter információi alapján egyelőre nem tudni, mennyi időt kell kihagyni. Aggódni egyelőre nem kell, bár az azért nem túl biztató, hogy ma nem tudott edzeni a sérülés miatt.

Wentz 2016-ban került a ligába 1/2-esként, és újoncként 16 meccsen lépett pályára. Az ezt követő két szezonban nyolc meccset és mindkét évben a teljes rájátszást ki kellett hagynia sérülések miatt. A sérülékenysége mindig is aggályos volt, de bizakodásra adott okot, hogy az elmúlt két idényben már végig a pályán tudott lenni (tavaly a rossz teljesítménye miatt játszott csak 12 meccset).

Így most nem csak a Colts, de az Eagles is szomorú lehet. Utóbbi ugyanis egy 2021-es harmadik és egy 2022-es második körös pickért szerezte meg az irányítót, de utóbbi első körössé változna, ha Wentz legalább a snapek 75 százalékában (azaz legalább 13 meccsen) pályára lép. Ha az irányító sérülése súlyos, akkor az Eagles könnyen elveszíthet egy első kört.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!