Connect with us

Hír

Cassius Marsh: A Patriotsnál úgy bánnak a játékosokkal, mint egy darab szarral

Cassius Marsh egyetlen évet töltött New Englandben még 2017-ben, de az élmény azóta is kísérti. A 29 éves védő rendre be-beszól korábbi csapatának és ilyenkor nem nagyon fogja vissza magát.

“A Patriots Way extrém módon lenyűgöző. Éjjel-nappal dolgoznak, a munkamoráljuk legendás, ugyanakkor úgy bánnak a játékosokkal, mint egy darab szarral. Nincs semmi vidámság, a játékosok nem érzik jól magukat. Még ebédszünet sincs a megbeszélések között. Szó szerint 5-10 perced van, amikor be tudsz lapátolni némi kaját magadba, mielőtt kezdődik a következő megbeszélés. Persze a bajnoki címekkel nem lehet vitatkozni”

– mondta a pass rusher Tom Segura podcastjében.

Marsh egy csere után került Seattle-ből New Englandbe 2017-ben, ahol kilenc meccsen lépett pályára, egyszer volt kezdő és mindössze egyetlen sacket szerzett, innen az élmények. A teljesítménye nem győzte meg Belichikéket, így kivágták az idény végén, azóta igazi vándormadár lett: megfordult a 49ersben, a Cardinalsban, a Jaguarsban, a Coltsban, és eltöltött egy kis időszakot a Seahawks gyakorlócsapatában is, jelenleg a Steelers játékosa.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!