Connect with us

Hír

N’Keal Harry nem fog holdoutolni, ha nem sikerül elcserélni

Korábban írtunk róla, hogy a Patriots elkapója, N’Keal Harry hivatalosan is cserét kért a csapattól. A hírek szerint ugyanakkor egyelőre nincs különösebben nagy érdeklődés a 2019-ben 1/32-es támadóért, ugyanakkor az biztosnak tűnik, hogy Harry nem fog holdoutolni, ha New Englandben marad.

Harry jelenleg legjobb esetben is a 6. legjobb elkapni is tudó játékos a Patriotsban Jakobi Meyers, Nelson Agholor, Kendrick Bourne, Hunter Henry és Jonnu Smith mellett, így érthető a cserekérelme, ahogy az is, miért nem akar holdoutolni. Az elkapó idén 1,4 millió dollárt keresne garantáltan, amit szinte azonnal el is kellene utalnia a csapatnak, ha az a holdout miatt megbünteti.

Emellett már csak azért sem érdemes távol maradnia az edzőtábortól, mert a Patriots jelenleg nem nagyon tudja kivágni a szerződése miatt (a cap hitje 650 ezer dollárral nőne és még jövőre is maradna 670 ezer dollárnyi halott pénz utána), így pénzügyileg az lenne logikusabb, ha megtartanák a keretszűkítés után is. Ha pedig már ott van, akkor miért ne próbálná meg feljebb tornászni az értékét, talán pont a harmadik szezonban jön össze az áttörés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!