Connect with us

Hír

Gilmore: Én csak azt akarom, amennyit érek, bárhogy is alakul

A Patriots cornerbackje, Stephon Gilmore már több módon is jelezte, hogy nem elégedett a jelenlegi szerződésével, most pedig még egyértelműbbé tette, amikor Josina Andersonnal beszélt.

“Csak azt akarom, amennyit érek, bárhogy is alakul. Minden játékosnak annyit kellene keresnie, amennyit ér. Ennyi az egész.”

A 2019-es Év Védője viszont nem akar cserét kierőszakolni a Patstől.

“Remélhetőleg közös nevezőre tudunk jutni és meg tudjuk oldani a helyzetet. Tudom, mit adok hozzá a csapathoz a játékommal. Most arra koncentrálok, hogy mentálisan és fizikálisan is készen álljak.”

Gilmore elmondta azt is, hogy a holtszezonban megműtött combizma után teljesen felépült és jobban van, mint bármikor a műtét óta. Hozzátette, hogy nem tudja még, hogy készen áll-e majd az edzőtáborra, nem akarja erőltetni a dolgokat, de ha ez szükséges, akkor ott lesz.

Egyelőre nincs előrelépés a felek közt a szerződés módosítása ügyében, de állítólag még az edzőtábor előtt leülnek, hogy egy mindenkinek megfelelő megoldást találjanak ki.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
2021-07-10 08:29

Ez mekkora bullshit már, “mindenki keressen annyit amennyit ér”. Jó de ez melyik összeg? Amennyire ők tartják magukat? Mert annyi pénz a világon nincsen.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  László
2021-07-10 11:33

Jaja, ők lennének a legjobban felháborodva, ha lenne egy corneralkalmazotti bértábla. Ahol a cornerként eltöltött évek alapján nőne az alap, ha tud safety is lenni akkor szorzó, aztán lenne bónusz az int, leütött labda, tackle után, viszont bünti az engedett játék, td után. Mindezt persze nem megelőlegezni nekik, hanem teljesítményarányosan utána.
Na ekkor mindenki annyit kapna, amennyit ér.
Sose írnák alá. Jó ez így ahogy van

Ugyanakkor megértem, hogy kicsit izmozik, az idei az utolsó éve a szerződésből, a 7.5 milliója sem garantált, szóval ez így védhető a részéről, nem feltétlenül hiszti. Megteheti hogy jobb feltételekért kűzdjön, él is a lehetőséggel.

Józsi14
Józsi14
2021-07-11 06:39

Tehát ha rosszabbul játszik akkor kapjon kevesebbet, ez a nyilatkozat így is értelmezhető.

Tamer Link
Tamer Link
2021-07-11 17:03

Ilyen csak a kommunizmusban létezik! Talán? Elméletileg? Esetleg?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x