Connect with us

Hír

Ertz ott lesz az Eagles edzőtáborában, van esély a maradására

Már az előző szezon közepe óta mennek a találgatások, spekulációk arról, hogy Zach Ertzöt elcserélné az Eagles, és a 30 éves tight end is könnyes búcsút vett már Philadelphiától egyszer. A holtszezonban azonban nem sikerült megfelelő trade partnert találni, és közeleg az edzőtábor, közeleg a szezon, és most úgy tűnik, hogy még sincs vége a sztorinak.

Howard Eskin információi szerint Ertz meg fog jelenni az edzőtáborban és a WIP újságírója szerint nagy esély van arra, hogy a tight end a csapat tagja lesz a szezon kezdetekor. Eskin (aki egyébként az Eagles pályaszéli riportere is) azt is hozzáteszi, hogy Ertz túltette magát a problémákon, tehát valószínűleg mégsem akar új szerződést magának. Ez az igazán fontos ebben a hírben, ugyanis az edzőtáborban való megjelenés még nem jelentene olyan sokat, másfél hónap alatt még össze lehet hozni egy cserét valakivel, vagy akár ki is lehet vágni – mindkét esetben $8,5 milliót spórolna a csapat idén $4,2 millió, jövőre $3,5 millió halott pénzt benyelve.

Ertz tavaly karrierje legrosszabb szezonját produkálta, 11 meccsen mindössze 335 yard és egy TD jött össze. Mögötte, vagy talán már mellette ott van a keretben a fiatal titán Dallas Goedert, aki kivívta magának a több lehetőséget, és mivel jövőre lejár a szerződése, így érdemes lenne minél többet játszatni, hogy kiderüljön, mennyire lehet rá építeni – eddigi tapasztalatok alapján bőven van benne potenciál első számúként is.

A legfrissebb hírek alapján tehát van esély arra, hogy Ertz idén is a Sasok színeiben játszik, azonban ne zárjuk ki azt sem, hogy akár a szezon kezdete előtt, akár a szezon közben a trade deadline előtt elboltolja őt az Eagles.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x