Connect with us

Hír

Várhatóan nem sokáig tartja majd Fred Warner a linebacker rekordfizetést

A San Francisco 49ers új pénzt tekintve a liga legjobban fizetett linebackerévé tette Fred Warnert a tegnapi napon, amikor a 24 éves játékos aláírt egy 5 évre szóló, évi 19 millió dolláros szerződést. Ezzel Bobby Wagner évi $18 milliós kontraktusának rekordját írta felül, azonban jó eséllyel Warner nem sokáig lesz csúcstartó.

Hamarosan ugyanis a Colts linebackere, Darius Leonard is megkapja jól megérdemelt hosszabbítását, és Adam Schefter információi szerint várhatóan egy négy éves kontraktusról lesz szó, ami évi 19 millió dollárnál többet fog tartalmazni.

Warnerhez hasonlóan Leonard is a liga egyik legjobb off-ball linebackere, emellett igazi vezére is a Coltsnak. A korábbi második körös játékos 42 meccs alatt 416 tackle-t (268 solo), 15 sacket, 17 QB hitet, 7 interceptiont, 22 leütött labdát, kilenc kierőszakolt- és négy összeszedett fumble-t tud felmutatni, ami párját ritkítja.

A Coltsnál nem csak az ő hosszabbítását kell megoldani a közeljövőben, ugyanis abból a classból az első körös guard Quenton Nelson és a második körös tackle Braden Smith is új szerződésre vár teljes joggal. Nelsonnal az ötödik éves opciója miatt akár lehet is várni a következő holtszezonig, de Leonard és Smith jövőre szabadügynök lesz, így érdemes lenne még idén hosszabbítani velük – olcsóbban megúszná a csapat, az biztos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!