Connect with us

Hír

KJ Wright: Nincs kizárva, hogy visszatérjek a Seahawkshoz

K.J. Wright messze a legjobb elérhető linebacker a piacon, de a riportok szerint egyelőre nem túl nagy iránta a kereslet. A védő a piac nyitásakor azt nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a Seahawkshoz, de nem hajlandó kedvezményt adni. Előbbi továbbra is fennáll, de az anyagiakról ezúttal nem beszélt.

“Van esély arra, hogy visszatérjek, nem zártam be ezt az ajtót. De bárhogy is alakul, soha nem fogom elfelejteni az elmúlt 10 évet. Super Bowlt nyertem, az év embere lettem, beválasztottak a Pro Bowlba – rengeteg mindent átéltem ebben a mezben”

– mondta Wright a SiriusXM-nek.

Wright 2011-ben került a ligába a Seahawks 4. körös választottjaként. Karrierje során egyszer lett All-Pro és Pro Bowler, ami leginkább annak tudható be, hogy Bobby Wagner mellett nehéz volt kitűnni. A 32 éves védő még mindig magas szinten teljesít a játék minden aspektusában, bár az eredetileg neki jósolt évi 7-10 millió dolláros fizetés már nem tűnik reálisnak. Ha hajlandó némi kedvezményt adni, akkor alighanem hamar talál magának egy contender csapatot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!