Connect with us

Hír

Shanahan annak idején majdnem lemondta a 49ersös interjúját

Kyle Shanahan már négy éve irányítja a San Francisco 49ers csapatát és az egyetlen évében, ahol egészséges volt a kezdő irányítója (vagy volt vállalható kezdője), Super Bowlba vezette a csapatot. Teljességgel meg lehetnek vele elégedve a 49ers szurkolói, és várhatóan még nagyon sokáig vezeti majd a csapatot. Azonban közel volt ahhoz, hogy el se menjen hozzájuk állásinterjúra, amikor épp a Falcons támadókoordinátoraként a Super Bowlra készült. Erről ő maga beszélt a Flying Coach podcastben.

“Majdnem lemondtam, mert nagyon fáradt voltam. Egész életemben az volt a célom, hogy főedző legyek és az is maradjak, ne csak azzá váljak és elmondhassam, hogy ott voltam. Mikor ránéztem a 49ersre, kicsit elbizonytalanodtam, mert nem voltak meg az alapok, zsinórban három szezonban főedzőt váltottak. A támadósoruk 31. volt, a védelmük 32., szóval nem ez volt a legjobb szituáció.”

Végül elment az interjúra és sikerült megállapodnia Jed Yorkkal és Paraag Marathe-tal a csapatot érintő dolgokban, problémákban és azok megoldásában. Nyilván az is segített, hogy mindent megadtak Shanahannek, amit kért, még a general manager kiválasztásába is beleszólhatott.

“A feleségem megkérdezte, hogy melyik csapat tetszik a legjobban. Én meg azt mondtam, hogy igazából a 49ers az egyetlen, amelyikkel kapcsolatban jó érzéseim vannak. Ez alaposan meglepte őt, hiszen hallotta, hogyan beszéltem róluk egy nappal korábban.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!